Wyniki i wyniki

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
tomke
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wiem, że są osoby, które przetrzymują wyniki imprez z wielu lat wstecz i lubią popatrzeć na swe stare wyniki. Ciekaw jestem jak dużo jest tych osób, które zagłębiają swe nosy w analizie cyferek, nazwisk. I czy tak naprawdę to im w czymś pomaga czy może po prostu jest to zwyczajne trofeum jak chociażby dyplom.
PKO
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja trzymam wyniki z biegów w któych brałem udział i jeśli jadę drugi raz na taki bieg to patrzę jaki czas i któe miejsce miałem a jak jadę na iny bieg pierwszy raz to patrzę na wyniki z poprzednich lat by ocenić swoje szanse i poziom zawodów;-)
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Awatar użytkownika
danielEm
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja robię podobnie jak Arti. To jest coś takiego jak kolekcjonowanie znaczków. Nieważne, że się je juz kiedyś widziało, od czasu do czasu przegląda się te wyniki. Tak jest w moim przypadku. Wazna jest też ocena trasy pod kątem wyniku jaki się na tej trasie zrobiło (np. 10 km w Kowalewie jest na tej podstawie  łatwiejsze niz w Golubiu-Dobrzyniu). Każdy zresztą przypnie do tego własną filozofię :)
Daniel M.    :-)
Awatar użytkownika
Mirkas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja sobie załozyłem segregator gdzie trzymam wyniki,dyplomy,regulaminy,wycinki prasowe itp.Porównuje  także wyniki osób które były przed mna i za mną.I jak to się zmienia.Kogo przeskoczę ,a kto mnie.Kto sie poprawia,a kto nie.Niektórych znam,ale wielu nie.
Mirek K
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ