Bieganie w reklamach
- raner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
no ta Toyota to fajna reklama nieźle biegają
apropo reklam to jest tez reklama wody mineralnej ( nie wiem jakiej ) ale są 2 panie: jedna idzie po schodach a druga jedzie schodami ruchomymi i pyta tamtej co robi dla siebie
potem tamta co idzie schodami mówi ze to i to a ta co jedzie schodami ruchomymi popija sobie tylko wode i mówi ze ona nie ma czasu na zaden sport i nie musi sie męczyć i pije tylko wode mineralną i jest dzieki temu super zdrowa i wogole
co za bzdura i tak omamiają to społeczeństwo
apropo reklam to jest tez reklama wody mineralnej ( nie wiem jakiej ) ale są 2 panie: jedna idzie po schodach a druga jedzie schodami ruchomymi i pyta tamtej co robi dla siebie
potem tamta co idzie schodami mówi ze to i to a ta co jedzie schodami ruchomymi popija sobie tylko wode i mówi ze ona nie ma czasu na zaden sport i nie musi sie męczyć i pije tylko wode mineralną i jest dzieki temu super zdrowa i wogole
co za bzdura i tak omamiają to społeczeństwo
oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b] gg310854
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
Raner, a to nie było na odwrót - ta co jedzie schodami gada, ta, która wychodzi - popija wodę?
Ale mogę się mylić, telewizora nie mam, telewizji nie oglądam. Telewizja kłamie
Ale mogę się mylić, telewizora nie mam, telewizji nie oglądam. Telewizja kłamie

- Mirkas
- Zaprawiony W Bojach
Mnie rozbawia,a raczej denerwuje antyzdrowotna reklama automatycznych bram zamykanych pilotem.Ile to kcal musimy tracić otwierając brame rekoma.A pilotem pewnie nic. I rosną im potem brzuchy,robią sie zatory,zawały. I koszty ponosimy wszyscy dokładając do słuzby zdrowia.Ale co to obchodzi producenta bram.Ja od zawsze nie mam samochodu,do pracy jezdze rowerem(w kazdą prawie pogodę) i pociągiem,i mam sie dobrze.
Mirek K
- raner
- Zaprawiony W Bojach
było dokałdnie tak ze wychodziło na to ze jedna sie męczy idąc po schodach ( co ma sugerowac ze coś cwiczy żeby miec ładna sylwetkę ) a druga nie meczy sie nic a jedzie obok nie na ruchomych schodach i popija te niby zdrowotna wodą co ma zastępować ruch
(i dlatego nie musi isc po schodach tylko sobie moze jechac bo przeciez ma te cudowna wodę
wniosek dla ogladajacego: że nie potrzebny jest ruch i nie ma sensu sie meczyć tylko isc do sklepu i kupić te wode
(i dlatego nie musi isc po schodach tylko sobie moze jechac bo przeciez ma te cudowna wodę

wniosek dla ogladajacego: że nie potrzebny jest ruch i nie ma sensu sie meczyć tylko isc do sklepu i kupić te wode
oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b] gg310854
-
- Dyskutant
Co do reklamy tej wody, to jeśli nie mylę reklamy, to wg mnie Mucherek ma rację. Ta kobitka jadąca schodami cały czas nawija jak to by chciała się wybrać na jakiś aerobik ale ciągle brakuje jej czasu, itp. Ale może to jakaś inna reklama
.
Mi ostatnio rzuciła się w oczy reklama bodajże odchudzającej herbaty ziołowej w której biegająca kobieta opowiada jak to utrzymuje znakomitą sylwetkę dzięki tej herbacie a biega "dla przyjemności".
Hubert

Mi ostatnio rzuciła się w oczy reklama bodajże odchudzającej herbaty ziołowej w której biegająca kobieta opowiada jak to utrzymuje znakomitą sylwetkę dzięki tej herbacie a biega "dla przyjemności".
Hubert
bottom-fish-banana
- raner
- Zaprawiony W Bojach
no własnie ciągle brakuje jej czasu na sport i zamiast tego popija za to wode wiem bo zwracałem na to uwage
- THEsiu
- Wyga
- Kontakt:
Pamietam, ze byla bardzo fajna reklama Snickersa:
Rzecz chyba dziala sie w alejce parkowej. Idzie sobie gosc w garniturku, z teczka w reku i przykuca sobie aby zawiazac buta. Kolo niego ustawia sie jakis mlodzieniaszek w pozycji dolnej startowej i po chwili startuje i biegnie. No a gosc co buta wiaze to tylko mine ma inna
heeh
A teraz chyba jeszcze leci reklama dezodorantu adidas jak gosc zegna sie ze swoja dziewczyna a zaraz ona wsiada do pociagu i odjezdza. Po chwili steskniony narzeczony biegnie przez miasto na inna stacje i spotykaja sie jak ona wysiada z pociagu. No i oczywiscie chodzi o to ze pelna kontrola przed poceniem czy cos w tym stylu.
A teraz moze z innej beczki: pamietacie teledysk niezlego przeboju Bon Joviego ''It's my life''?
Tam to gosc sie obiega, nawet wbiega w pewnym momencie na trase zapewne jakiegos maratonu gdzie pelno ludzi biegnie. Fajny teledysk 
Rzecz chyba dziala sie w alejce parkowej. Idzie sobie gosc w garniturku, z teczka w reku i przykuca sobie aby zawiazac buta. Kolo niego ustawia sie jakis mlodzieniaszek w pozycji dolnej startowej i po chwili startuje i biegnie. No a gosc co buta wiaze to tylko mine ma inna

A teraz chyba jeszcze leci reklama dezodorantu adidas jak gosc zegna sie ze swoja dziewczyna a zaraz ona wsiada do pociagu i odjezdza. Po chwili steskniony narzeczony biegnie przez miasto na inna stacje i spotykaja sie jak ona wysiada z pociagu. No i oczywiscie chodzi o to ze pelna kontrola przed poceniem czy cos w tym stylu.
A teraz moze z innej beczki: pamietacie teledysk niezlego przeboju Bon Joviego ''It's my life''?

From that day on, if I was ever going somewhere I was running!
[url]http://www.gump.prv.pl/[/url] - [b]Forrest Gump[/b] - serdecznie zapraszam!
[url]http://www.gump.prv.pl/[/url] - [b]Forrest Gump[/b] - serdecznie zapraszam!
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
A widzieliscie reklame chyba mleko albo jogurt, brakowało pływania i byłby triatlon. Kobieta biegnie w park popija cos mlecznego z kartonika, jedzie na roweze ze swojm facetem i w koszyczku maja kartoniki, pora roku zmienia sie a ona biegnie z kartonikiem i popija coś.
Ale musiała sie nabiegac w tej reklamie.
Ale musiała sie nabiegac w tej reklamie.
Bogdan Sądel
Pulsar Sport
Pulsar Sport
- active
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kiedyś widziałem reklamę batonów energetycznych, w której spocony, zmęczony starszy pan rozciągał łydki po bieganiu, zapierając się o swój samochód (samochód stał na poboczu drogi, za poboczem była przepaść). W pewnym momencie nadjechał (jedząc w samochodzie ten baton) młody gość w dredach, który chciał pomóc starszemu panu. Zaparł się podobnie jak on o samochód i ... zepchnął samochód w przepaść 
pozdr
(Edited by active at 9:58 am on Oct. 23, 2003)

pozdr
(Edited by active at 9:58 am on Oct. 23, 2003)
[b][url=http://www.actv.prv.pl]www.actv.prv.pl (Jak zacząłem biegać?)[/url][/b]
- TomekN
- Wyga
ale uzbierało się tych reklam 
Przypomniałem sobie jeszcze jedną, choć nie pamiętam, co było reklamowanym produktem (chyba jakiś kosmetyk). Dziewczyna okrąża kilka razy budynek (biegiem oczywiście), aby móc popatrzeć na idącego chłopaka. W końcu "przypadkiem" na niego wpada.

Przypomniałem sobie jeszcze jedną, choć nie pamiętam, co było reklamowanym produktem (chyba jakiś kosmetyk). Dziewczyna okrąża kilka razy budynek (biegiem oczywiście), aby móc popatrzeć na idącego chłopaka. W końcu "przypadkiem" na niego wpada.
-
- Zaprawiony W Bojach
To te¿ by³ dezodorant.
Ja mam tak± jedn± ulubion± reklamê, ale tam nie ma biegania. Mogê opowiedzieæ?
Dom, poranek, rodzina. Rodzice stoj± w drzwiach kuchni, po której krz±taj± siê dwaj ch³opcy. Dzieci szykuj± ¶niadanie. Ojciec wygl±da na zaskoczonego. Hm, nigdy wcze¶niej im siê to nie zdarza³o. Siada przy stole. Starszy z synów mówi do niego z wyrazem troski na twarzy: "Tato, martwiê siê o ciebie. Marnie wygl±dasz. Napij siê soku [w tym momencie bierze karton soku Cappi i nalewa do szklanki], poczujesz siê lepiej!" Ojciec pos³usznie upija ³yk soku, patrzy zdziwiony na ¿onê.
Nastêpna scena: ju¿ po ¶niadaniu. Tata idzie do samochodu, otwiera gara¿, a tam.... wszystkie pó³ki, na których pewnie trzyma swoje narzêdzia do majsterkowania, le¿± oberwane na ziemi, narzêdzia porozrzucane, a pomiêdzy nimi.. pi³ka futbolówka jego synów. Na ten widok ojciec wzrusza z u¶miechem ramionami.
Reklama jest rewelacyjna. Ten tekst: "Napij siê soku, poczujesz siê lepiej", mówiony z odpowiedni± intonacj±, wszed³ ju¿ na sta³e do naszych rozmów
Ja mam tak± jedn± ulubion± reklamê, ale tam nie ma biegania. Mogê opowiedzieæ?
Dom, poranek, rodzina. Rodzice stoj± w drzwiach kuchni, po której krz±taj± siê dwaj ch³opcy. Dzieci szykuj± ¶niadanie. Ojciec wygl±da na zaskoczonego. Hm, nigdy wcze¶niej im siê to nie zdarza³o. Siada przy stole. Starszy z synów mówi do niego z wyrazem troski na twarzy: "Tato, martwiê siê o ciebie. Marnie wygl±dasz. Napij siê soku [w tym momencie bierze karton soku Cappi i nalewa do szklanki], poczujesz siê lepiej!" Ojciec pos³usznie upija ³yk soku, patrzy zdziwiony na ¿onê.
Nastêpna scena: ju¿ po ¶niadaniu. Tata idzie do samochodu, otwiera gara¿, a tam.... wszystkie pó³ki, na których pewnie trzyma swoje narzêdzia do majsterkowania, le¿± oberwane na ziemi, narzêdzia porozrzucane, a pomiêdzy nimi.. pi³ka futbolówka jego synów. Na ten widok ojciec wzrusza z u¶miechem ramionami.
Reklama jest rewelacyjna. Ten tekst: "Napij siê soku, poczujesz siê lepiej", mówiony z odpowiedni± intonacj±, wszed³ ju¿ na sta³e do naszych rozmów

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na Eurosporcie widzialem bardzo fajna reklame NB.
Przez pustkowie biegnie dziewczyna. Za nia wzbieraja ciemne chmury z ktorych zaczyna padac deszcz i wkrotce za biegaczka powstaje sciana deszczu. Dziewczyna przyspiesza, uciekajac przed deszczem wbiega pod most. Ulewa dociera do mostu (i schowanej pod nim dziewczyny) i zatrzymuje sie. Po chwili zniecierpliwiona biegaczka wybiega spod mostu, a burza za nia. Ciekawie to wyszlo - taki wyscig z przymruzeniem oka.
(Edited by DaB at 11:29 am on Oct. 23, 2003)
Przez pustkowie biegnie dziewczyna. Za nia wzbieraja ciemne chmury z ktorych zaczyna padac deszcz i wkrotce za biegaczka powstaje sciana deszczu. Dziewczyna przyspiesza, uciekajac przed deszczem wbiega pod most. Ulewa dociera do mostu (i schowanej pod nim dziewczyny) i zatrzymuje sie. Po chwili zniecierpliwiona biegaczka wybiega spod mostu, a burza za nia. Ciekawie to wyszlo - taki wyscig z przymruzeniem oka.
(Edited by DaB at 11:29 am on Oct. 23, 2003)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]