biorytm fizyczny -99% a maraton?

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
raner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Sprawdziłem sobie jaki bedę miał biorytm fizyczny w dniu maratonu poznańskiego 05.10.2003.
Bedzie to mój pierwszy maraton do którego sie przygotowuję !!!.
Strasznie sie zmartwiłem ze wychodzi mi ze bede wtedy w cyklu fizycznym na poziomie -99%.  Na domiar złego emocjonalny cykl to -78%.
kiedyś czytałem ze w złych biorytmach nie poleca sie np wykonywć cięzkich obowiazków domowych np mycie okien no a maraton ??????????? :-(((

Onet napisał mi tak o fizycznym : W tych dniach stan fizyczny twojego organizmu osiąga najniższe rejestry. Nie powinieneś zmuszać go do pracy ponad siły. Osłabienie i zmęczenie to naturalne stany, które mają stałe miejsce w naszym naturalnym cyklu. Jeśli właściwie o siebie dbasz, osłabienie szybko minie i już wkrótce poczujesz się dobrze

a o emocjolanym tak :
Masz nienajlepszy dzień. Możesz czuć się zniechęcony i znużony. Ogarniają Cię złe nastroje, popadasz w melancholię. Spokojnie, nie potrwa to długo. Już wkrótce twój stan się poprawi. Jeśli możesz, unikaj dzisiaj trudnych, stresujących sytuacji, nie zmuszaj się do stawiania czoła problemom, na których rozwiązanie można poczekać jeszcze kilka dni.

Cykl intelektualny to +48% : .....Praca umysłowa, rozmowy służbowe i... rozwiązywanie krzyżówek pójdzie ci znakomicie.....( super ;-)

Chyba sie troszke  podłamałem nie wiem co mam teraz zrobic proszę forumowiczów o radę !!! pobiec czy nie ?

oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b]  gg310854
PKO
MarekC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

już doniosłem rodzinie w Poznaniu: obiecali specjalnie dla Ciebie wypuszczenie 5 czarnych kotów na trasie maratonu, ze swej strony obiecuje wykonać wszystkie gusła jakie przyjdą mi do głowy aby Ci się nie powiodło!!

Może pójdziesz do wróżki żeby powiedziała Ci co o tym myśleć? Wyjdzie ze stówę!

Moją poradę masz za darmo!!

kurde!! chcesz biegać czy robisz sobie jaja??
Awatar użytkownika
Michael
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

o qrde 26 startuje w MP w trójboju i tak samo jak raner sprawdzilem sobie biorytm :

fiz -99% em 90% int -98%

chyba nie pojade ;)

a tak na powaznie to MarekC ma racje, po co sie przejmowac takimi glupotami.. ja na te mistrzostwa jade pelen optymizmu bo wiem na co mnie stac i zaden glupi biorytm nie bedzie odbieral mi woli walki.
to pic na wode dla ludzi ktorzy nie wierza we wlasne mozliwosci..
[b]GG #1291119[/b]
THE WALL IS IN YOUR MIND, NOT YOUR BODY
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aż se sprawdzilem, co mi napisało o dniu mojego debiutu w maratonie:

Biorytm fizyczny -51, tendencja wzrostowa
Co tu dużo mówić: nie jest dobrze. Twój organizm zwalnia obroty i nie powinieneś zmuszać go do uruchamiania rezerw. Jeżeli zaplanowałeś na dzisiaj tapetowanie albo inne prace fizyczne, możesz się przeliczyć. Na przyszłość sprawdzaj wcześniej swój biorytm.

Nawet tapetowanie, co dopiero maraton... To już wiem, skąd strajk kolan.
Podsumowując - są rzeczy, o których lepiej nie wiedzieć... :)
BTW - zwróć uwagę, że biorytm jest w serwisie "rozrywka"...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Runer, nie chce mi się wierzyć, że na poziom Twojej wydolności 5/10/2003 miała wpływ faza księzyca  w czasie aktu seksualnego dokonanego przez twoich rodziców 20, 30, czy 40 lat temu. No po prostu nie chce mi się wierzyć. Skoncentruj sie lepiej na treningu. Jak nie zrobisz kilku weekendowych "30tek" to biorytm NA PEWNO się sprawdzi.
ENTRE.PL Team
Awatar użytkownika
romek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sprawdziłem dla pewności w kalendarzu - nie dziś nie jest 1 kwietnia - więc o co chodzi?
Awatar użytkownika
raner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

i tak pobiegnę jak nic mi sie nie stanie z nogami do startu. Biorytm niekorzystny   - trudno. przynajmniej bede mogł sobie mówić ze jakby Biorytm był lepszy to miałbym lepszy czas itd ....
oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b]  gg310854
Awatar użytkownika
go
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

jesli dobrze ci pojdzie z takim biorytmem to pomysl sobie co bedzie jesli w nastepnym biegu biorytm bedzie ok...
gosia
[url]http://www.speleoteam.pl[/url]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ