Andrzej Witek – Mam poczucie, że złamanie 140 minut w maratonie jest kwestią czasu.

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Andrzej Witek to biegacz-hybryda. Z jednej strony, życiówka 2:23 w maratonie i projekt złamania 140 minut. Z drugiej – medale Mistrzostw Polski w biegach górskich, bardzo dobry debiut w prestiżowym GTWS i czołowe lokaty w biegach górskich w Polsce. Jak chce złamać magiczne 140 minut?
https://bieganie.pl/lifestyle/andrzej-w ... tia-czasu/
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Hej Andrzej.
Fajna rozmowa, przynajmniej się dowiedziałem co u Ciebie słychać. :)
Aż mnie to skłoniło, żeby odszukać swój login do rankingu ITRA, żeby sobie jakoś Ciebie "ulokować" w stawce.
I 855 punktów to już całkiem sporo.
Nie mam już teraz wykupionej subskrypcji, żeby wejść głebiej i patrząc na szybko, znalazłem tylko Bartka Przedwojewskiego który ma obecnie więcej (ale nie wiem kto poza wami jest obecnie "w gazie" więc nie wiem kogo sprawdzać).
Tak czy inaczej wielkie gratulacje.

Może jak PKOL za namową IAAF sprawi, że biegi górskie będą dyscypliną olimpijską zrobi się jeszcze ciekawiej.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

I jedna uwaga techniczna, nie wiem dlaczego ten wywiad jest w kategorii „lifestyle” ? Co właściwie ta kategoria oznacza? To takie pytanie „na Berdyczów” bo pewnie teraz nikt mi nie odpowie.
ODPOWIEDZ