Siła biegowa – Jak trenować, aby biegać szybciej?
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj podcast "Siła biegowa – Jak trenować, aby biegać szybciej? – Piotr Rostkowski" https://bieganie.pl/audio/piotr-rostkow ... a-biegowa/
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Bardzo fajne i ciekawe... ale trener średniaków i raczej czysto pod średniaków.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki. Trener ma, z tego co kojarzę, kilkoro młodych zawodników, którzy będą raczej celować w dłuższe biegi (np. Natalia Bielak), ale pewnie bliższa koszula ciału. Wiedza i doświadczenie trenera jednak przebija w każdym aspekcie rozmowy, więc dla mnie to sama przyjemność.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Tu mówisz na pewno w dystansach 3000-5000, bo z tekstu nie wysłuchałem, zeby go w ogole interesowała ulica czy nawet maraton.
Faktycznie, ma tak poukładane plany w głowie, ze jak mówi, to tak jakby czytał z książki. Wszystko poukładane.
Faktycznie, ma tak poukładane plany w głowie, ze jak mówi, to tak jakby czytał z książki. Wszystko poukładane.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:07
- Życiówka w maratonie: brak
Spoczko rozmowa. Brakuje mi jeszcze trochę zadawania trudniejszych pytań. Chciałbym np. wreszcie usłyszeć dlaczego tylko w Polsce robi się wytrzymałościową siłę biegową na skipach? Mam wrażenie, że unika się tego jak ognia. Jest to element, który jest wręcz święty w Polsce, a na świecie tego nie robią, a biegają szybciej.