Hej,
czy ktoś z forumowiczów ma "jedynkę", typu pierwszego cukrzycę? Chciałbym pogadać popytać jak trenujecie, jakie macie wyniki, poziomy glukozy, jaki sprzęt...
Ja Freestyle libre, apkę na telefonie, niedawno miałem cgm - sonysmartwatch3 z xDrip na bluetooth ze smartfonem i android wear, działało przez 6 miesięcy - niesamowite było, teraz już nie działa .
Chcę biegać dla zdrowia bo dla wyniku chyba się nie uda:-)
cukrzyk - insulina, FreeStyle Libre, rower, spacer NO I BIEG
- marek301
- Zaprawiony W Bojach
Dla wyniku się oczywiście da, ale lepiej "ogarniać" cukrzycę.70MA52 pisze:Hej,
czy ktoś z forumowiczów ma "jedynkę", typu pierwszego cukrzycę? Chciałbym pogadać popytać jak trenujecie, jakie macie wyniki, poziomy glukozy, jaki sprzęt...
Ja Freestyle libre, apkę na telefonie, niedawno miałem cgm - sonysmartwatch3 z xDrip na bluetooth ze smartfonem i android wear, działało przez 6 miesięcy - niesamowite było, teraz już nie działa .
Chcę biegać dla zdrowia bo dla wyniku chyba się nie uda:-)
Muszę Cię pochwalić za to, że zainteresowałeś się bieganiem.
Wyobraź sobie, że z pomocą biegania masz sporą szansę,
aby uwolnić się od insuliny w przyszłości.
Czy to nie brzmi fantastycznie?
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 51:00
- Życiówka w maratonie: 5:05:00
No wedle konwencjonalnej medycyny typ pierwszy dla prawie wszystkich to insulina podawana z zewnątrz. Chyba że przeszczep wysepek ~langengenharsa~ i jakieś zablokowanie ich autodestrukcji...?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ja mam, niestety nie mogę biegać tak jak bym chciał i jednak pod ciągłym nadzorem
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 51:00
- Życiówka w maratonie: 5:05:00
Może coś razem podpowiemy, jakąś teleporade udzielimy...? Napiszglaczek pisze:ja mam, niestety nie mogę biegać tak jak bym chciał i jednak pod ciągłym nadzorem