Ludzie czasem wydają się być tworem Stwórcy. Ale jak są anonimowi to nagle okazuje się, że wszyscy (może prawie wszyscy) to prymitywy, chamy i prostaki. Niestety. Poniżej fragment dyskusji, która doprowadziła mnie do tego wniosku. Dobrze, że nasze forum jest specjalistyczne i w większości znamy się osobiście. Dzięki temu cały ten prymityw z innych stron nie trafia do nas. Niepokoi mnie tylko, co stanie się z Forum1 gdy liczba użytkowników wzrośnie kilkakrotnie.
---------------------------
A: Warszawa dla warszawiaków! Do warszawy przybywają tłumnie wieśniaki z prowincji!! Teraz w większości firm w W-wie ponad 70% zatrudnionych to ludzie z innych miast! Po co się tu pchają? Myślą,że tu jest Manhattan, że zbiją górę kasy?! Moze oni zbiją, a warszawiacy, którym praca w stolicy należy się w pierwszej kolejności, będą jeść kamienie! Kiedy sama szukałam pracy i myślałam,że krew mnie zaleje, kiedy dowiadywałam się, że zamiast mnie przyjęto jakiegoś prowincjusza. Gdzie jest sprawiedliwość w tym układzie?
B: Zemścij się! Poszukaj sobie pracy w Tarczynie!
C: Albo w Tczewie.
D: Albo w Pcimiu Dolnym głupia małpo.
E: Co za egoistyczny, samolubny i slepy sqrviel to pisal. Od 1945 roku warszafka rozwija sie kosztem reszty kraju. Caly narod nieustannie buduje swoja stolice! [ ]
F: To jest glupia idiotka. [ ]
G: Bredzisz glupoty, ale jestes typowy wszowiakiem.
H: [ ]zastanow sie na przyszlosc co piszesz idiotko
I: Puk puk puk w czoolko matolku jeden

matko co a debilka