Czy liczycie do dziesięciu zanim...

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy zdarzyło się wam stracić cierpliwość i zareagować w sposób taki, że później gdy emocje opadły nie możecie uwierzyć, że to byliście wy? Mnie ostatnio często.

Mam nadzieję, że nikt z was nie siedział za kierownicą samochodu, który skręcając na skrzyżowaniu zatrąbił przeciągle na mnie gdy przechodziłem na migającym zielonym świetle, a potem gdy się złośliwie zatrzymałem przed maską i stojąc z założonymi rękoma uśmiechałem, ruszył tak, że zderzak dotknął moich kolan.
ENTRE.PL Team
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
ania
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wiem co czujesz. Bylam w identycznej sytuacji, tyle, ze na rowerze. Nie wiem co zrobiles, ale czuj sie usprawiedliwiony (no chyba, ze sa ofiary smierelne ...)
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nieuzasadnione użycie klaksonu jest dla mnie jak najcięższa obelga. Sam staram się go używać jedynie w ostateczności. Parę razy ktoś za mną w ten sposób wyrażał niezadowolenie np. z mojej zbyt wolnej jazdy (poszukiwanie miejsca parkingowego) i uzyskał odwrotny do zamierzonego rezultat: zwolnienie do tempa spacerowego. Twoja reakcja, PAwel, wydaje mi się więc całkowicie normalna.

(Edited by Janek at 5:50 pm on Jan. 22, 2002)
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
   [url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
ODPOWIEDZ