Kalenji Run Comfort - warto?

szymar
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

cześć.
Biegał może ktoś z Was w tych butach?
https://www.decathlon.pl/buty-run-comfo ... 88155.html
cena w promocji fajna, do tego mam jeszcze kod rabatowy za punkty na 20 zł. Ciekawy jestem jak te buty się spisują i jak z trwałością.

Do tej pory zabiegałem parę par adidas duramo (modele od 6 do 8) i za każdym razem biegałem w nich po około 2 tys. km. Zamówiłem już nawet kolejną parę ale mogę ją odesłać bez kosztów w razie czego.

Ważę około 80kg przy 188cm wzrostu. W tym sezonie najdłuższy dystans, do którego się szykuję do półmaraton.

Pozdrawiam
Bartek
Biegacz, kolarz, "kulturysta", sportowy świr
PKO
Awatar użytkownika
b@rto
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38

Nieprzeczytany post

Jeśli Duramo były Ci wygodne i do tego tak wytrzymałe, to nie szukałbym na razie czegoś lepszego. Ja wychodzę z założenia, że "zmieniam" rodzaj butów jeśli wiem czego chcę albo nie mogę dostać już takich, jakie były dobre.
szymar
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45

Nieprzeczytany post

b@rto pisze:Jeśli Duramo były Ci wygodne i do tego tak wytrzymałe, to nie szukałbym na razie czegoś lepszego. Ja wychodzę z założenia, że "zmieniam" rodzaj butów jeśli wiem czego chcę albo nie mogę dostać już takich, jakie były dobre.
Racja, rok temu na próbę kupiłem adidas response boost i zupełnie się nie dogadaliśmy. Te kalenji bardziej jako ciekawostka mnie zainteresowały, ciekawe jak z trwałością. Jeżeli np po 1000 km pójdą do wymiany to bardziej mi sie duramo kalkulują.
Biegacz, kolarz, "kulturysta", sportowy świr
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ