Polar m400, pomoc w wyborze

guerrero333
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witam, chciałbym kupić zegark z gpsem.
Biegam 2-3 razy w tygodniu max do 10 km(może w przyszłości będzie więcej:) ), raz na jakiś czas wybiorę się na rower, ale jednorazowe nie przekraczam 50km. Szukam zegarka który sprawdzi się również w użytkowaniu codziennym, przeglądając forum większość poleca polar m400, a może jest jeszcze coś w podobnej cenie (+-150zl) na co warto zwrócić uwagę?

Z góry dziękuję i pozdrawiam
PKO
Awatar użytkownika
Szybki90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witaj ,
Wedlug mnie do tego co napisales 2-3 treningi 10 km , i rower to M400 spokojnie Ci wystarczy. Ja posiadam od pół roku i jestem zadowolony bardzo , system treningowy na portalu polar flow caly czas sie rozbudowuje jak i sam zegarek oprogramowanie jego. Bateria przyzwoicie trzyma wszystko chodzi jak nalezy. Maraton bieglem spokojnie z tym zegarkiem i dal rade wiec warto.
NEVER GIVE UP
guerrero333
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dziękuję za info, może jeszcze napisać jak jest z synchronizacja do endomondo lub strava? Nie ma z tym większych problemów?
Awatar użytkownika
Szybki90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ze strava to nie wiem jak jest natomiast do endo to napisalem bo importowalem trening z rowera i po 2h jazdy pokazalo mi w endo po imporcie treningu z rowera ze 4 tys kcal spalilem i max predkosc 77 km/h co jest nie mozliwe. Natomiast na portalu od polara m400 wszystko ok pokazalo nie wiem co to za blad.
NEVER GIVE UP
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ