Komentarz do artykułu Harda, czyli ekstremalny triathlon powraca 24 czerwca (w ocenzurowanej wersji)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
W zeszłym roku impreza nazywała się Harda Suka, ale było trochę osób, których ta suka raziła i organizatorzy dokonali autocenzury. Mi się podobała.
- comar
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Piotr-Fit
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:30
- Życiówka w maratonie: 3:00:56
- Kontakt:
Gratulacje dla Uczestników!
Chylę czoło przed Asią i życzę, żeby następnym razem pokazała co potrafi bez tych problemów logistycznych.
dziękuję za relację
Chylę czoło przed Asią i życzę, żeby następnym razem pokazała co potrafi bez tych problemów logistycznych.
dziękuję za relację
ku chwale biegania
Blog: https://piotrstanek.pl/
Blog: https://piotrstanek.pl/
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
W zeszłym roku ukończyło 3 zawodnikow, teraz 23, aż strach pomysleć ile bedzie za dwa lata przy takim przyroście.
- KrzysiekJ
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
- Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest
W przypadku dużego progresu liczby uczestników może się pojawić zakaz organizacji imprezy na terenie parku (wystosowany przez władze TPN). Albo kosmiczne wpisowe podyktowane warunkami finansowymi narzuconymi przez TPN.
A tak, póki co, zawsze można powiedzieć że biegnie/płynie/jedzie skromna grupa przyjaciół...
A tak, póki co, zawsze można powiedzieć że biegnie/płynie/jedzie skromna grupa przyjaciół...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Nie, no ja żartuję. Jednak nie wyobrażam sobie takiej liczby uczestników, jesli na olimpijskim triathlonie w Warszawie kończy chyba 700 osób. Harda Suka (sorry Marcin za to, że nie moge sie pozbyć tej Suki, ona tam pasuje) zawsze bedzie zbyt ekstremalna. Ale moze 200 osób nie jest jakąś herezją.
-
- Wyga
- Kontakt:
Nie rozumiem, kto miał problem z tą suką. W końcu to samica psa i w takim znaczeniu do nazwy również bardzo dobrze pasuje
Sama impreza to dla mnie kosmos. Wielki szacunek dla osób, które wzięły udział.
Również jestem ciekawy jak impreza się rozwinie w kolejnych latach. Bo jest potencjał
Sama impreza to dla mnie kosmos. Wielki szacunek dla osób, które wzięły udział.
Również jestem ciekawy jak impreza się rozwinie w kolejnych latach. Bo jest potencjał
Tu jestem:
- Endomondo - tu można zobaczyć ile biegam
- runforfun.com.pl - tu można poczytać jak biegam
- Instagram - a tu można pooglądać jak biegam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
W zeszłym roku komuś sie ta Suka nie podobała. Orgowie pewnie uznali, żeby zminimalizować liczbę frontów na których muszą walczyć.
Tylko teraz nie wiem, czy ta nazwa nie jest jakos niepełna. Harda .... Co harda? Aż sie prosi o jakiś drugi człon.
SwissMan
IronMan
Nie chcieliście Marcin PolishMan ? . Eee, zbyt pretensjonalne. No i PolishMan nie każdemu sie dobrze skojarzy.
Tylko teraz nie wiem, czy ta nazwa nie jest jakos niepełna. Harda .... Co harda? Aż sie prosi o jakiś drugi człon.
SwissMan
IronMan
Nie chcieliście Marcin PolishMan ? . Eee, zbyt pretensjonalne. No i PolishMan nie każdemu sie dobrze skojarzy.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Harda Suka, gdy tylko zobaczylem ta nazwe natychmiast przypadla mi do gustu. Nawet jeszcze nie wiedzialem o co chodzi a juz mi sie podobalo i przykuwalo uwage. Teraz nazwa jest tak jak napisal Adam niepelna.
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
O suce była już dyskusja tutaj: viewtopic.php?f=15&t=47661
Ogromne brawa dla uczestników! Aż przyjemnie popatrzeć na hardą Aśkę w tym gronie. I wspomnieć naszego wspólnego Rzeźnika lata temu... Z tą Panią nie jest wstyd przegrać.
Ogromne brawa dla uczestników! Aż przyjemnie popatrzeć na hardą Aśkę w tym gronie. I wspomnieć naszego wspólnego Rzeźnika lata temu... Z tą Panią nie jest wstyd przegrać.
-
- Zaprawiony W Bojach
Gdyby jeszcze trochę by się spopularyzowała, to i tak by w końcu została Hardą. Analogicznie jak Chudy. Mówi się i wiadomo o co chodzi. A druga część jest w domyśle i zawsze będzie. Tak samo jak mówimy Chudy a myślimy Wawrzyniec.
Rację ma Adam, że chodziło pewnie o zamknięcie niepotrzebnych frontów. Mimo to, ze względu na miejsce rozgrywania, trudno dobrze wróżyć rozwojowi tych zawodów.
Rację ma Adam, że chodziło pewnie o zamknięcie niepotrzebnych frontów. Mimo to, ze względu na miejsce rozgrywania, trudno dobrze wróżyć rozwojowi tych zawodów.