Sklep internetowy z damską odzieżą sportową - zbieram opinie

biegacz1994
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mam zamiar założyć odzieżowy sklep internetowy z ubraniami dla aktywnych pań. Chciałbym się skupić na damskich koszulkach, a konkretnie na koszulkach z drukiem rysunków, grafik związanych ze sportem i aktywnym trybem życia. Z racji tego iż znam znajomego grafika, to na koszulkach będę oferował naprawdę szeroki wachlarz możliwości grafik, co mam nadzieję będzie moją przewagą konkurencyjną. Póki co potrzebny mi producent odzieży damskiej i jak znajdę to będę mógł zacząć uzupełnianie sklepu. Chciałbym postawić na jakość, stąd moje pytanie. Czy był(a)byś skłonny/a wydać za wysokiej jakości T-shirt 70 zł? Będę wdzięczny za szczerą odpowiedź :)
Ostatnio zmieniony 28 sty 2016, 01:00 przez biegacz1994, łącznie zmieniany 1 raz.
PKO
pskosinski
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zależy co dokładnie masz na myśli przez wysoką jakość. Jest kilka sklepów oferujących koszulki z nadrukami dla osób aktywnych w podobnej cenie, ale zazwyczaj są to koszulki zaprojektowane jak zwykłe koszulki (o dyskusyjnej oddychalności dla biegaczy i bez np. cieńszej siateczki pod pachami czy po bokach tułowia). Za takie coś 70 zł bym nie dał (za wysoka cena jak na coś co jest mokre i się klei po 15 minutach biegu), ale jeżeli chodzi o koszulkę zaprojektowaną dla biegaczy i z podobającym mi się nadrukiem to jak najbardziej (mam taką za bodajże 50 zł i jest świetna http://www.decathlon.co.uk/elio-t-shirt ... 25736.html). Właściwie to nawet szukałem w lecie czegoś takiego i wybór nie był zbyt wielki, z wyjątkiem koszulek z wielkimi logami producentów, a bycie biegającą reklamą nie jest zbyt kuszące. Takie Asics/Adidas/Nike/Puma koszulki biegowe z nadrukami mają bodajże od 120 zł i nie są to (jak dla mnie) ciekawe nadruki, więc o ile rzeczywiście będą to koszulki do biegania to 70 zł wydaje się być naprawdę bardzo dobrą ceną.

No i żeby wszystko było jasne: jestem mężczyzną. Poza tym nie cierpię na manię posiadania loga znanego producenta, na którą niestety zapada sporo osób.
Agata Run
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 52.48

Nieprzeczytany post

Kilka lat temu jak weszłam do sklepu z ubraniami snowboardowymi to oszalałam. Paleta kolorów jaka tam była w porównaniu z czarno-szaro-białymi ubraniami dla biegaczy była rajem dla oczu. Dziś jest dużo lepiej, ale uwierz mi, że fajne oryginalne koszulki (szczególnie kobiet) będą miały wzięcie. 70 zł to niemało, szczególnie jeśli można kupić całkiem nie najgorszą za 19 czy 29 zł. Z drugiej strony new balance kosztują nawet 99 zł. Zastanów się do kogo chcesz trafić, jeśli do wszystkich to za drogo, jeśli do osób które poza bieganiem kochają dobrze wygląda to cena jest ok.
maryskagrudka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

sklepy sportowe:) hmmmm jakie ja polecam? na pewno decathlon, marbo sport i presto:) Jeszcze może intersport ale mam wrażenie ,że tam jest bałagan:(

Ja najczęsciej kupuje przez internet. Nawet widziałam jakieś fajne zniżki, ale na ten moment nic nmi sie nie przypomina, więc jak cos będę pamiętała i jak cos mi się rzuci w oczy to podeślę fajny portal ze zniżkami.:)

A teraz Was pozdrawiam i wracam do pracy:) Bo szef wrócił :D
Awatar użytkownika
Juannita
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

70 to nie jest dużo, zwłaszcza przy cenach Nike i spółki. Tylko błagam nie wyłącznie różowe, morelowe, malinowe, fioletowe, lila itd. Dajcie coś dla ludzi, którzy wolą zielony, niebieski...
W ogóle to gdyby jeszcze miała małą kieszonkę z tyłu, to już bym całkiem była wniebowzięta.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ