Skrwilno

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Prezes
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W biegach młodziezowych startowało ok. 300 uczniów. Organizacja biegu bardzo dobra. Małe niedociągnięcia w biegu krasnali na 50 m ( wszyscy startowali razem i były kłopoty z wyłonieniem pierwszej trójki ). Wszyscy otrzymali pamiatkowe dyplomy, reklamówkę słodyczy oraz pyszna grochówkę. Nagrody też dobre ( zwyciezca puchar i radiomagnetofon, ekawice bokserskie trzecie piłka nozna ) tylko ta gradacja nagród nie taka. Radiomagnetofon za 200 zł i piłka za 13 zł. W biegu głównym startowało ok. 70 osób ( 2 wozkowiczów ) więkoszosc mieszkańcy Skrwilna ( i co było duzym zaskoczeniem dla mnie duzo młodzieży z tutejszego gimnazjum na oko gdzieś z 30 osób ). mozna było znależć tam biegaczy w wieku ok. 12 lat. Duzo, duzo kobitek. Naprawdę OGROMNE ZASKOCZENIE :D. Organizatorzy ogromna ilośc pucharów.Oprócz pucharów dla zwycięzców przygotowali puchar dla najlepszego mieszkańca Skrwilna . Niestety nie zostałem do końca.  Ale impreza wydaje mi sie godna polecenia.
Zapraszam również na stronę klubu
http://www.uksstart.prv.pl
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ