Komentarz do artykułu Z biegu - odcinek 11
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Z biegu - odcinek 11
-
- Zaprawiony W Bojach
Chciałbym bez lizusostwa napisać, że mnie się podobało, bardzo zabawny odcinek! Czy w okularach Adama (oprócz ekipy doświetlaczy, staffu operatorów i makijażystek) nie odbijało się przypadkiem piwo?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:48 min
- Życiówka w maratonie: 3:05:30
- małymiś
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:53:02
- Życiówka w maratonie: brak
Może się i czepiasz, bo jak dla mnie to obaj prowadzący powinni pójść na szkolenie z dykcji, bo jest słabo. Chyba ze się czepiam, ale za dużo jest mruczenia i gadania pod nosem.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Po pierwsze: tak, mówiłem do rękawa. Tam mieliśmy telefon na który nagrywaliśmy dźwięk, rękaw nie wpuszczał tam wiatru.
Po drugie: wszystkich przepraszam za gumę.
Po trzecie: piwa tam bylo mnóstwo (każdy na mecie dostawał) ale ja nie piłem Swoja drogą te okulary dodają dodatkową warstwę treści
Po drugie: wszystkich przepraszam za gumę.
Po trzecie: piwa tam bylo mnóstwo (każdy na mecie dostawał) ale ja nie piłem Swoja drogą te okulary dodają dodatkową warstwę treści
- mirass
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Wg mnie rozkręcacie się z każdym odcinkiem i coraz lepiej się was ogląda Czekam na kolejne odcinki.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Dzięki.
Przy okazji, szukam operatora na sobotę na Bieg Ursynowa, ja nie moge byc a współpracownicy w rozjazdach.
Przy okazji, szukam operatora na sobotę na Bieg Ursynowa, ja nie moge byc a współpracownicy w rozjazdach.
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
Guma (albo nie wiem, co) to jest szczególnie wyraźna w wydaniu Dyrektora Biegu, Mirka Bienieckiego. Co więcej, Mirek to chyba z wszechobecnego piwa korzystał - cóż: trzeba coś robić tyle czasu na mecie ...Adam Klein pisze:Po drugie: wszystkich przepraszam za gumę.
Odcinek fajny, taki, hmm ... wakacyjny .
Odnośnie filmowca na Bieg Ursynowa - mogę zapytać znajomego dźwiękowca (obecnego czasem na forum ... ), myślę, że kogoś by polecił, ale nie będzie to amator (to w sensie ewentualnego "dogadania się").