Nieoryginalne puma faas 600s?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam. Kupiłam kilka dni temu buty Puma Faas 600 s. Mam wątpliwości c.d. ich oryginalności. Po 1. przymierzeniu od razu pojawił się ślad na podeszwie (myślę, że widać na zdjęciach). Nigdy wcześniej nie miałam butów tej marki, dlatego też chciałabym poznać Wasze zdanie. Załączam zdjęcia butów.
Jeśli bym je reklamowała ze względu na ich nieoryginalność, to na co miałabym się powołać?
Jeśli bym je reklamowała ze względu na ich nieoryginalność, to na co miałabym się powołać?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
Po zdjęciach wyglądają normalnie. Jedyne co mnie dziwi to pudełko bo do wszystkich faasów dostawałem "worek". Ale może w tym modelu takie jest.
Jeżeli kupowałaś przez sieć to po prostu odeślij jak ci się nie podobają, masz na to 14 dni.
Jeżeli kupowałaś przez sieć to po prostu odeślij jak ci się nie podobają, masz na to 14 dni.
- mow_mi_stefan
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:09
Ja swoje 600s też dostałem w pudelku.kojer pisze:Po zdjęciach wyglądają normalnie. Jedyne co mnie dziwi to pudełko bo do wszystkich faasów dostawałem "worek". Ale może w tym modelu takie jest.
A na zdjęciach wyglądają jak moje (tyle, że kolor inny)
czuj duch, Paweł
10km 42:57, HM 1:35:12, M 3:27:56
BLOG :: Komentarze
10km 42:57, HM 1:35:12, M 3:27:56
BLOG :: Komentarze
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
w jakim sklepie były kupowane buty? jeżeli jest to jakiś "normalny" i znany sklep, który oprócz sprzedaży internetowej posiada także placówki stacjonarne, wtedy szanse na kupienie podróbki są znikome/praktycznie zerowe.
ps - żadnych niepokojących śladów na podeszwie nie widzę na Twoich zdjęciach - może zaznacz o co chodzi. jakie są inne sygnały przemawiające wg Ciebie za tym, że to podróbki?
ps - żadnych niepokojących śladów na podeszwie nie widzę na Twoich zdjęciach - może zaznacz o co chodzi. jakie są inne sygnały przemawiające wg Ciebie za tym, że to podróbki?
Go Hard Or Go Home
-
- Zaprawiony W Bojach
Moje faasy 500 po 600 km wyglądają tak-myślę że takie zagięcia to specyfika tej gumy w faasach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Najbardziej lubię rozmawiać sam ze sobą. Oszczędzam w ten sposób czas i
unikam kłótni."Oscar Wilde
unikam kłótni."Oscar Wilde
-
- Rozgrzewający Się
Kupowałam na allegro od sprzedawcy jbsport_com_pl. Ma dużo punktów i pozytywnych komentarzy, a aukcja spełniała "Standard Allegro".WojtekM pisze:w jakim sklepie były kupowane buty? jeżeli jest to jakiś "normalny" i znany sklep, który oprócz sprzedaży internetowej posiada także placówki stacjonarne, wtedy szanse na kupienie podróbki są znikome/praktycznie zerowe.
Miałam na myśli takie jakby "pogniecenie"? U michal_c dobrze to widać na zdjęciach.WojtekM pisze:ps - żadnych niepokojących śladów na podeszwie nie widzę na Twoich zdjęciach - może zaznacz o co chodzi. jakie są inne sygnały przemawiające wg Ciebie za tym, że to podróbki?
-
- Dyskutant
Moje Puma Faas 1000 powyżej tej dolnej pianki na tym samym tworzywie co u Ciebie również mają "zmarszczki" po ok 300 km biegu(myślę, że miały już wcześniej). buty kupione w renomowanym stacjonarno - internetowym sklepie. Myślę że to tworzywo tak, ma.
-
- Dyskutant
W moich Faas 300 takie ryski zrobiły się po drugim treningu. Teraz, po 500 km, wyglądają podobnie. Chyba ten typ tak ma 

Marathon success does not come from training or perseverance, it comes from waterboarding yourself at aid stations.
-
- Zaprawiony W Bojach
potwierdzam - moje Faas800 też natychmiast po rozpoczęciu użytkowania zaczęły tak wyglądać.
Mało tego - element odblaskowy spod siatki ( kawałek znaku pumy ) oderwał się i zmigrował do przedniej części buta,
a nawet ich jeszcze wtedy nie prałem
słabo wykonane są po prostu moim zdaniem, cała seria
drugich raczej nie kupię, chyba, że w mocno zaniżonej cenie 
Mało tego - element odblaskowy spod siatki ( kawałek znaku pumy ) oderwał się i zmigrował do przedniej części buta,

a nawet ich jeszcze wtedy nie prałem

słabo wykonane są po prostu moim zdaniem, cała seria