Witam,
Jestem kilka dni po artroskopii kolana. Rozpoznanie ze szpitala to: Rozmiękanie chrząstki stawowej przyśrodkowego plateau piszczeli. Przerost fałdu przedniego błony maziowej. Po wizycie u lekarza rehabilitanta i otrzymaniu skierowania okazało się, że terminy mimo tego, że jestem po operacji są bardzo odległe (około roku). Rehabilitacja jest niezbędna, abym mogła wrócić do biegania. Poszukuje więc doświadczonego rehabilitanta/fizjoterapeutę w Gdyni, Gdańsku, ewentualnie w Bydgoszczy, do którego mogłabym się udać. Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie w tych miastach to czekam na info.
REHABILITACJA PO ARTROSKOPII KOLANA
- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: <40
- Życiówka w maratonie: 3:27
ja zrobilbym tak poszukal wydzialu fizjoterapi i tam zapytal o kogos kto sie specjalizuje w kolankach !!
druga metoda to w okolicy twojej sa kluby napewno koszykowka i siatkowka i tam zawsze jest jakis gosciu ktory takimi kontuzjami zajmowal sie nie raz ,,pozdrawiam
druga metoda to w okolicy twojej sa kluby napewno koszykowka i siatkowka i tam zawsze jest jakis gosciu ktory takimi kontuzjami zajmowal sie nie raz ,,pozdrawiam

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
w Gdyni i Gdańsku polecam Jarosława Kowalskiego - uratował moje kolano od zabiegu