Od dzisiaj w Biedronce 23.04.2015 FILE
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: brak
Witam od dzisiaj w Biedronce są FILE do biegania, czy warto się nimi zainteresować?

-
- Zaprawiony W Bojach
jeżeli są wygodne i dobrze wykończone, to tak. podstawowe pytanie, na które niestety nie znajdziesz odpowiedzi przed zakupem to to, czy pianka się szybko nie ubije, jak to bywa często z budżetowymi papciami.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Był ktoś w biedronce i macał je, dużo tej pianki, czy nie za sztywne są i jak z dostępnością popularnych rozmiarów np 43? Ja byłem w biedronce w centrum Poznania św. Marcinie i żadnych nic nie było - ale sklep chyba nie jest najlepiej zaopatrzony, wieczorem może już ich nie być nigdzie i nie wiem czy warto żonę fatygować.
- Arasso
- Zaprawiony W Bojach
Najtańsze buty Fila na ich oficjalnej stronie są za $60 więc te 80zł to śmiesznie niska cena. Pewnie jakaś OEM-owa produkcja.
"Life can pull you down but running will always lift you up."
-
- Zaprawiony W Bojach
Możesz rozwinąć temat o co w tym chodzi - bo może jestem naiwny ale to widzę tak - produkt markuje znana firma XXX (tu: File), więc ona jest formalnie producentem a produkowane jest tam gdzie to jest najkorzystniejsze dla producenta czyli pewnie azja jak wszystko, technologii kosmicznych tam nie ma więc jedynie nadzór kontroli jakości i czy to będzie w fabryce czy w chwili odbioru towaru to już jest szczegół. Problemem jest, że nie widzę żeby było jakieś ozaczenie tego modelu więc cieżko wyszukać bardziej szczegółowych informacji.Arasso pisze:Najtańsze buty Fila na ich oficjalnej stronie są za $60 więc te 80zł to śmiesznie niska cena. Pewnie jakaś OEM-owa produkcja.
A co do ceny - to żona w zeszłym roku kupiła Nike do biegania (w biedronce lub w lidlu) w tej samej cenie lub nawet taniej - wiec cena nie jest jakąś śmieszną tylko cena dyskontowa.