XI Międzynarodowy Półmaraton

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mimo nie najlepszych doświadczeń z ubiegłego roku :( imienne zaproszenie zrobiło swoje :) i mimo zaniedbań treningowych :( postanowiłem wystartować...

Czy ktoś się wybiera na ten półmaraton? W zeszłym roku startowało rekordowo wielu biegaczy i w takim towarzystwie biegło się wspaniale, może i w tym roku sytuacja się powtórzy?

Pozdrawiam wszystkich,
Piotr
No i co mam tu teraz napisać? ;)
PKO
Awatar użytkownika
kroch
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja jadę. Już się zgłosiłem.
Kroch
Awatar użytkownika
kroch
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Bennet, jedziesz pociągiem czy samochodem?
Ja będę jechał pocięgiem z Gdyni, jeśli
będziesz jechał pociągiem możemy się umówić
w Bydgoszczy mam tam przesiadkę (będę jechał 08.09)
Pozdrawiam
Kroch
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Do Piły wybieram się pociągiem, ale dopiero w dniu startu czyli 09.09.2001. Zgłosiłem się już na stronie Półmaratonu, ale coś nie mam pewności, że moje zgłoszenie zostało przyjęte więc jeszcze raz prześlę je tradycyjną pocztą.

Zainteresowanym startem podaję adres oficjalnej strony Półmaratonu:

http://www.pila.halfmarathon.pl/

Pozdrawiam,
Piotr

PS. Kroch, daj znać kiedy przyjedziesz to spotkamy się na dworcu :)
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czyżby w tym roku  Piła nie cieszyła się zainteresowaniem biegaczy?

Przyznaję, że w zeszłym roku organizatorzy się nie spisali :( , ale po ubiegłorocznej "wpadce" może być przecież tylko lepiej :) . Jakby nie było jest to nie tylko już XI bieg w Pile (drugi na dystansie półmaratonu), ale także mistrzostawa Polski w półmaratonie. Ranga imprezy robi swoje, a rekordowa ilość startujących w zeszłym roku powinna dobrze wróżyć również na ten rok czego jakoś nie widać...

Pozdrawiam,
Piotr
Awatar użytkownika
adamm
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Od Artura Kujawińskiego:
Witam !
Chciałbym kolejny raz zaapalować do organizatorów w Pile (już w zeszłym roku pisałem na ten temat) .
Czy to miały być Mistrzostwa Polski? Brak picia na 5km i błąd ortograficzny na medalu - międzyna rodowy, jak to wygląda ...to skandal powinno przecież być międzynarodowy !!!. Brak słów a gdy jeszcze słyszę o aspiracjach do zorganizowania w przyszłości Mistrzostw Świata w Półmaratonie to mnie krew zalewa. Jedyny plus to poprawa trasy w porównaniu do zeszłorocznej (jest szybsza).

Pozdrawiam - Artur Kujawiński
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
sebastian
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

biegłem tam w tym roku po raz drugi; nie było mnie widać w czołówce, ale spotrzeżeniami mogę się chyba podzielić; rzeczywiście organizacja z całą pewnością nie dorównuje radze imprezy : "mistrzostwa Polski" - wstyd !!!!!!!!! picia było sporo, ale dopiero na 11 km.; po co tylko isostar skoro słodki był ja miód? ciepłej herbat na mecie też wystarczyło tylko dla organizatorów i to podawana była w zamkniętym namiocie; podobno najłatwiej jest krytykować, ale od mistrzostw Polski można chyba wymagać; znów bałagan w biurze zawodów; wydawanie nr startowych na tej imprezie chyba nigdy nie zostanie usprawnione (a to przecież najprostsza sprawa); mają dużą salę sportową przeznaczoną do tego celu, a ustawiają wszystki stoliki tak blisko siebie, że ludzie nie wiedzą do której kolejki się ustawić żeby trafić do odpowiedniego; zapraszają imiennie (dziękuję za zaproszenie!) i nie mogą przewidzieć na jaką literę nazwisk jest najwięcej?!, żeby posadzić przy stanowisku 2 a nie 1 panią; a cha, nie było gorącej herbaty, za to pod natryskiem woda prawie gotująca!!!!! Mistrozstaw Świata w Pile? może gdyby zorganizowała je ekipa "biegania" a nie "organizatorzy" z Piły
sebastian
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ