endomondo pytanie :)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam
mam pytanie odnośnie zapisu czasu w endomondo, otóż zmieniłem telefon na iphona i w opcji treningu jak sprawdzam jakie miałem czasy co kilometr na samym dole pojawia się dodatkowy zapis z jakimś czasem nie wiem co to jest i proszę o pomoc bo irytuje mnie trochę bo nie mogę dojść co czego go przyrównać
mam pytanie odnośnie zapisu czasu w endomondo, otóż zmieniłem telefon na iphona i w opcji treningu jak sprawdzam jakie miałem czasy co kilometr na samym dole pojawia się dodatkowy zapis z jakimś czasem nie wiem co to jest i proszę o pomoc bo irytuje mnie trochę bo nie mogę dojść co czego go przyrównać
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 50
To ostatni odcinek po pełnym kilometrze który przebiegłeś zanim zatrzymałeś trening. W tym przypadku nie było to nawet 10 metrów i dlatego czasy takie "dziwne"
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
yhm to taki buty
No ok to chyba już wszystko jasne czyli ostatni zapis do niczego nie potrzebny
w sumie taki zapis mógłby być przydatny jak by pokazywało endomondo w tej ostatniej pozycji ostatni czas np. w tym wypadku na 5km
No ok to chyba już wszystko jasne czyli ostatni zapis do niczego nie potrzebny
w sumie taki zapis mógłby być przydatny jak by pokazywało endomondo w tej ostatniej pozycji ostatni czas np. w tym wypadku na 5km
-
- Stary Wyga
Program liczy ci cały czas przebiegnięty dystans dopóki go nie zatrzymasz. Niestety nawet jak założysz na początku że biegniesz dystans 5km i tak ustawisz to i tak po tych 5km nie zatrzyma pomiaru tylko będzie leciał dalej i dlatego takie dziwne rzeczy wychodzą.
-
- Stary Wyga
Wygląda to tak że po 5km zanim zatrzymałeś trening przeszedłeś jeszcze kilka metrów ale mniej niż 10(to chyba dokładność cywilnego GPS'a) i z tych <10m średnia wyszła 25:26, czyli tempo na maksa spacerowe