Witam. Jako że wybieram się w delegacje do 3miasta potrzebuję pomocy lub informacji, gdzie mógłbym wieczorem pobiegać (10km) w Gdańsku - najlepiej strona wschodnia i południowo-wschodnia! Będę zobowiązany za wszelkie wskazówki.
Przeglądałem wyspę sobieszewską ale pytanie dotyczy czy ulice na wyspie i ewentualnie alejki w strefie nadmorskiej są oświetlone? I jaki typ nawierzchni?
Czekam z niecierpliwością na jakąkolwiek pomoc w temacie.
Gdańsk - Trasa na wieczorny trening
- Poranny Biegacz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:41
- Życiówka w maratonie: 2:37:41
- Kontakt:
A gdzie będziesz miał kwaterę? Od lokalizacji dużo zależy. Droga na wyspie sobieszewskiej jest na pewno oświetlona, nawierzchnia asfaltowa, kiepska
- Matii
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Sprawdziłem przed przyjazdem do hotelu i przejechałem się na Sobieszewo... droga-skandal!fagalto pisze:A gdzie będziesz miał kwaterę? Od lokalizacji dużo zależy. Droga na wyspie sobieszewskiej jest na pewno oświetlona, nawierzchnia asfaltowa, kiepska
Ostatecznie pojechałem do Brzeźna... klient fajnie mi doradził: do końca Hallera i tam już promenada w stronę Sopotu i Gdyni! Fajny temat!
Trening odbyłem. Satysfakcja była.
"Nic nie może się równać z prostą przyjemnością jazdy na rowerze"
J.F. Kennedy
J.F. Kennedy
-
- Stary Wyga
to da się wzdłuż morza od Gdańska do Gdyni ?
- czach
- Dyskutant
- Kontakt:
„Moja trasa” zaczyna się na granicy Brzeźna i Nowego Portu a kończy w Sopocie. Można dobiec do plaży Gdynia Orłowo. Praktycznie cały czas wzdłuż wybrzeża. I można odwiedzić dwa mola.
--
Marcin Trzaska /czach/
Marcin Trzaska /czach/