sciezki tylko dla biegaczy

karina
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy sa takie sciezki tylko dla biegajacych,gdzie mozna spokojnie biec bez wyprzedzania pieszysz albo co gorsza usilowac ich ominac bo przeciez jak spaceruja to cala mozliwa szerokoscia od lewej do prawej.Tez was to niekiedy irutuje?Mysle,ze w Kolobrzegu ciezko jest z takimi sciezkami chyba,ze ktos zna takie.
New Balance but biegowy
Patryck
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35'

Nieprzeczytany post

W Poznaniu mamy Maltę, co prawda trzeba dzielić się miejscem z rowerzystami, ale jakoś dajemy radę. ;)
Zegarki i akcesoria Garmin, FootPody oraz Telefony Kom. -> http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=33684688
karina
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

My mamy tzw.promenade,ale tez trzeba sie dzielic z pieszymi i rowerzystami.Mialam na mysli takie wyznaczone sciezki jak dla rowerzystow,nie mowie tu o parkach czy laskach.
Awatar użytkownika
blackfish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie sądzę, żeby gdziekolwiek coś takiego było. Ja rozumiem ideę, fajnie by było, ale to zbyt duży luksus. No chyba, że stadiony la :hahaha:
karina
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Fajnie by bylo pewnie.Na stadionie tez nie zawsze mozna.Nie to zebym marudzila,ale przynajmniej u mnie w sezonie zeby wyjsc pobiegac nad morzem to porazka.Kazdy chodzi ja chce a nawet jak swiete krowy i nie patrza ze biegniesz,a nawet stana ci jeszcze na drodze,a co tam.Jakos mnie to zniecheca choc i tak latem wychodze bardzo pozn biegac gdy nie moge wczesnie rano.
ODPOWIEDZ