Konkurs Noworoczny
-
- Zaprawiony W Bojach
Z okazji zbliżającego się Nowego Roku mam dla Was kolejny konkurs.
Nagrodami są... 3 niespodzianki Bardzo fajne, więc warto pogłówkować.
Na czym polega konkurs?
Obecnie jestem w trakcie przekładania na język polski książki o bieganiu, które ukaże się nakładem jednego z naszych wydawnictw, prawdopodobnie na wiosnę. Pytanie brzmi: co to za książka?
Im uważniej czytacie mojego bloga, tym większe macie szanse trafić z prawidłową odpowiedzią.
Oczywiście nigdzie nie pisałem o tym wprost, ale między wierszami można co nieco wyczytać.
Pierwsze 3 osoby, które podadzą prawidłową odpowiedź na jeden z poniższych sposobów:
- w komentarzu do wpisu na blogspot'cie,
- w komentarzu na fan page'u na facebooku,
- w wątku konkursowym na forum bieganie.pl,
- w prywatnej wiadomości do fan page'a albo do mnie na forum
otrzymają nagrody.
Jestem bardzo ciekawy, jak Wam pójdzie!
Do dzieła!
http://qbakrause.blogspot.com/2014/12/k ... oczny.html
https://www.facebook.com/DoThingsAlways ... 5012690379
Nagrodami są... 3 niespodzianki Bardzo fajne, więc warto pogłówkować.
Na czym polega konkurs?
Obecnie jestem w trakcie przekładania na język polski książki o bieganiu, które ukaże się nakładem jednego z naszych wydawnictw, prawdopodobnie na wiosnę. Pytanie brzmi: co to za książka?
Im uważniej czytacie mojego bloga, tym większe macie szanse trafić z prawidłową odpowiedzią.
Oczywiście nigdzie nie pisałem o tym wprost, ale między wierszami można co nieco wyczytać.
Pierwsze 3 osoby, które podadzą prawidłową odpowiedź na jeden z poniższych sposobów:
- w komentarzu do wpisu na blogspot'cie,
- w komentarzu na fan page'u na facebooku,
- w wątku konkursowym na forum bieganie.pl,
- w prywatnej wiadomości do fan page'a albo do mnie na forum
otrzymają nagrody.
Jestem bardzo ciekawy, jak Wam pójdzie!
Do dzieła!
http://qbakrause.blogspot.com/2014/12/k ... oczny.html
https://www.facebook.com/DoThingsAlways ... 5012690379
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam kilka typów, ale zdecyduję się na:
Running Free: A Runner's Journey Back to Nature by Richard Askwith
Running Free: A Runner's Journey Back to Nature by Richard Askwith
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Zaprawiony W Bojach
EDIT: ponieważ macie pewne problemy z odpowiedzią, podaję podpowiedź: palma, szelma, szyszka. Do dzieła!
-
- Zaprawiony W Bojach
MOŻNA PO PODPOWIEDZI ODDAĆ DRUGI SZCZAŁ :P
-
- Zaprawiony W Bojach
konkurs zakończony
-
- Zaprawiony W Bojach
To może: Never Wipe Your Ass with a Squirrel: A trail running, ultramarathon, and wilderness survival guide for weird folks by
Jason Robillard
Jason Robillard
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
-
- Zaprawiony W Bojach
prawie dobrze
-
- Zaprawiony W Bojach
Przeczytałem już ponad połowę. Bardzo dobre tłumaczenie