1km, 50m, drazek
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Za 3tyg mam testy drazek, 50m i 1000m, moje byc a nie byc zalezy glownie od 1km, ale brakuje mi 10 sekund do celu, w 3tyg raczej tego nie poprawie, wiec moze jakis "dopalacz"? Tak aby w reszcie dyscyplin nie zaszkodzic, a w 1km pomoc, co polecicie? Oczywiscie przetestuje predzej
-
- Zaprawiony W Bojach
Kretyn.proxima pisze:Za 3tyg mam testy drazek, 50m i 1000m, moje byc a nie byc zalezy glownie od 1km, ale brakuje mi 10 sekund do celu, w 3tyg raczej tego nie poprawie, wiec moze jakis "dopalacz"? Tak aby w reszcie dyscyplin nie zaszkodzic, a w 1km pomoc, co polecicie? Oczywiscie przetestuje predzej
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45
- Kontakt:
chyba zarzucił dopalacz bo nie ma go juz na forum 

-
- Dyskutant
Oj dzieciaki, nie wiecie o istnieniu przedtreningowek, pobudzaczy hmm? Dlaczego wgl odpisujecie jak nie macie pojecia o czym kolwiek? Dopalacz mowi sie potocznie, ale co bd wam tlumaczyc haha:d. Temat niech ktos zamknie bo ta strona i tak juz upada
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45
- Kontakt:
kolego dorosły - czym zatem jest "przedtreningówka" jak nie zestawem związków mającym na celu pobudzić organizm do wysiłku? czy takie wspomaganie jest naturalne i nie powoduje ryzyka utraty zdrowia?proxima pisze:Oj dzieciaki, nie wiecie o istnieniu przedtreningowek, pobudzaczy hmm? Dlaczego wgl odpisujecie jak nie macie pojecia o czym kolwiek? Dopalacz mowi sie potocznie, ale co bd wam tlumaczyc haha:d. Temat niech ktos zamknie bo ta strona i tak juz upada
czy dla kogoś, kto chce w tydzień nadrobić zaległości treningowe łykanie tych o zgrozo "przedtreningówek" to rzecz godna pochwały? Twoje dorosłe życie doprowadziło Cie do przedziwnych wniosków :D