1km, 50m, drazek

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
proxima
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Za 3tyg mam testy drazek, 50m i 1000m, moje byc a nie byc zalezy glownie od 1km, ale brakuje mi 10 sekund do celu, w 3tyg raczej tego nie poprawie, wiec moze jakis "dopalacz"? Tak aby w reszcie dyscyplin nie zaszkodzic, a w 1km pomoc, co polecicie? Oczywiscie przetestuje predzej
PKO
maniek669
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 56:00

Nieprzeczytany post

amfę sobie zarzuć, nadrobisz nawet 20 sekund...
gocu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

proxima pisze:Za 3tyg mam testy drazek, 50m i 1000m, moje byc a nie byc zalezy glownie od 1km, ale brakuje mi 10 sekund do celu, w 3tyg raczej tego nie poprawie, wiec moze jakis "dopalacz"? Tak aby w reszcie dyscyplin nie zaszkodzic, a w 1km pomoc, co polecicie? Oczywiscie przetestuje predzej
Kretyn.
BiegaczPolski
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

chyba zarzucił dopalacz bo nie ma go juz na forum :)
proxima
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Oj dzieciaki, nie wiecie o istnieniu przedtreningowek, pobudzaczy hmm? Dlaczego wgl odpisujecie jak nie macie pojecia o czym kolwiek? Dopalacz mowi sie potocznie, ale co bd wam tlumaczyc haha:d. Temat niech ktos zamknie bo ta strona i tak juz upada
BiegaczPolski
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

proxima pisze:Oj dzieciaki, nie wiecie o istnieniu przedtreningowek, pobudzaczy hmm? Dlaczego wgl odpisujecie jak nie macie pojecia o czym kolwiek? Dopalacz mowi sie potocznie, ale co bd wam tlumaczyc haha:d. Temat niech ktos zamknie bo ta strona i tak juz upada
kolego dorosły - czym zatem jest "przedtreningówka" jak nie zestawem związków mającym na celu pobudzić organizm do wysiłku? czy takie wspomaganie jest naturalne i nie powoduje ryzyka utraty zdrowia?

czy dla kogoś, kto chce w tydzień nadrobić zaległości treningowe łykanie tych o zgrozo "przedtreningówek" to rzecz godna pochwały? Twoje dorosłe życie doprowadziło Cie do przedziwnych wniosków :D
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ