Witam ,zakładam ten temat w razie jakichkolwiek moich pytań tak więc prosiłbym o niezamykanie go zaraz po udzielaniu odpowiedzi na pierwsze lepsze pytanie.Tak więc na razie parę pytań odnośnie zegarka RC3 Polar GPS HR.
1.Mam takie pytanie bo w opisie producenta pisze ,że niby jest wodoszczelny.No ale ostatnio miałem taką sytuacje ,że poprostu poszedłe umyć ręce,troszkę za mocno odkeciłem kran i woda poszła lekko pod zegarek jak zauważyłem dostało się jej trochę do komory USB(dziwne bo niby uszczelka powinna chronić). i własnie proszę mi powiedzieć czy ta część zegarka jest również chroniona przed wodą?Pytam na wszelki wypadek bo zamierzam biegać również w dni pochmurne kiedy będzie padało itd. ,a jeśli takie lekkie odkręcenie kranu już trochę wody weszło tam to co dopiero przy deszczu...
2.Drugie krótkie pytanie jak jest okno pokazujące wysokość to są tam różne pomiary np. największa wartość dużymi literami ma 280 ,niżej jest taka jakby mała ikonka pochylni do góry i jest wartość 60 a jeszcze niżej mała ikonka pochylni ale do dołu i wartość 25 no i prosze mi napisać co oznaczają te 2 pozostałe zapisy bo rozumiem że ten pierwszy największy to ogólna wysokość na jakiej się znajduję
Kilka pytań
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44
- Życiówka w maratonie: brak