geonaute software problem

veron1990
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, mam zegarek geonaute onmove 700 i po ostatnim formacie stracilem program na komputerze do niego. Po zainstalowaniu z ich strony programu (jakas nowa wersja?) zegarek nie laczy mi sie z nim. Czy ktoś moze ma instalke do starej wersji programu? bo przeszukalem neta i nei moge jej nigdzie znalezc. Bede bardzo wdzieczny.

Edit: Po wlaczeniu programu, loguje sie na konto ( czego wczesniej nie oczekiwano ode mnie ) i jest napis:
"Connect your device...Detection may take up to 15 seconds." czekam i czekam i nic sie nie laczy, chociaz zegarek jest prawidlowo podpiety.
PKO
Seba76
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

O ile dobrze zrozumiałem zainstalowałeś ONconnect który współpracuje z 510/710
żeby to działało musiałbyś zrobić upgrade zegarka do tej wersji,
ale stracisz możliwość używania geonaute software, wtedy działa tylko mygeonaute czyli strona

Edit: Znalazłem program na stronie producenta http://start.geonaute.com/en/content/keymaze-500700
powinien działać też z 700
Obrazek
veron1990
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dzięki wielkie, niestety już za poźno, zaktualizowałem zegarek ;/ szkoda , ze troche nie poczekalem ;/
Seba76
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Strona nie jest taka zła, chociaż faktycznie program miał więcej danych
W razie czego możesz zawsze importować treningi na jakiś portal np. runlog
Ja dopóki moja 500 się nie rozkleiła i poszła do reklamacji też używałem programu,
ale po wymianie na 710 nie miałem już wyjścia. Pewnie w końcu wszystkich to czeka....
pozdrawiam
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ