Zakup butów
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam. Jak w temacie. Poszukuję butów dla stopu neutralnej/lekko pronującej. Dotychczas biegałem w New Balance 572 ale teraz poszukuję coś lepszego i do biegania po twardej nawierzchni. Biegam 2 - 3 razy w tyg. po około 5 km. czasem 10 km w czasie około 6 min/km. Poszukuję butów w przedziale cenowym 200 - 300 zł. jeśli jest to realny przedział. Mam 175 cm wzrostu i około 80 kg. Z góry dziękuję za rady.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Jasne, że jest to realny przedział bo masz teraz wyprzedaże. Pamiętaj tylko o tym, aby buty kupować w sklepie stacjonarnym, a nie przez Internet - pozwoli Ci to zaoszczędzić sporo nieprzyjemności.
Polecane modele butów:
- Brooks Vapor
- Saucony Phoenix
- New Balance 870
- Mizuno Wave Nexus
Pozdrawiam
Polecane modele butów:
- Brooks Vapor
- Saucony Phoenix
- New Balance 870
- Mizuno Wave Nexus
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
Dzięki za pomoc. Przejrzałem wasze propozycję i zastawiam się nad :
Mizunio Wave Fortis 6,
GEL FLASHPOINT ASICS
Ktoś może posiada takie buty lub przybliżone modele i może powiedzieć jak się sprawują ?
Mizunio Wave Fortis 6,
GEL FLASHPOINT ASICS
Ktoś może posiada takie buty lub przybliżone modele i może powiedzieć jak się sprawują ?
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Zarówno Fortis jak i Flashpoint są to modele produkowane specjalnie pod markety (głównie Decathlon). Cena jest na pierwszym miejscu, na drugim jakość.Buntownik pisze:Dzięki za pomoc. Przejrzałem wasze propozycję i zastawiam się nad :
Mizunio Wave Fortis 6,
GEL FLASHPOINT ASICS
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
takie oto Nike Zoom Fly w dobrej promocji za 249 zeta.Buntownik pisze:Witam. Jak w temacie. Poszukuję butów dla stopu neutralnej/lekko pronującej. Dotychczas biegałem w New Balance 572 ale teraz poszukuję coś lepszego i do biegania po twardej nawierzchni. Biegam 2 - 3 razy w tyg. po około 5 km. czasem 10 km w czasie około 6 min/km. Poszukuję butów w przedziale cenowym 200 - 300 zł. jeśli jest to realny przedział. Mam 175 cm wzrostu i około 80 kg. Z góry dziękuję za rady.
te czerwone są ładne.
Go Hard Or Go Home
-
- Rozgrzewający Się
Popatrz tutaj http://tnij.org/yhru6tf