Poszukuje niedrogiego stopera ktory bedzie mial okolo 50 miedzyczasów. Mam do wydania ok 200 zl. Czekam na wasze propozycje
Stoper dla maratończyka
-
lcs
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- konroz
- Stary Wyga

Obejrzyj też modele CASIO ja wybrałem dla siebie WS-110H http://www.zibi.pl/produkty2.asp?kat=1&podkat=3&id=3
Ma pamięć 50 odcinków, w trakcie biegu pokazuje czas odcinka i całkowity, jest też możliwość zaprogramowania 10 czasów docelowych.
Jeżeli odcinków jest mniej to pamięta kolejne biegi i można je przeglądać.
Posiada timer, w którym można zaprogramować dwa czasy i ilość powtórzeń.
Jest też symulator, który oblicza czas na maratonie
na podstawie czasu na 10km - wiem, że to wróżenie, ale u mnie się sprawdził (jak narazie tylko raz próbowałem).
Ma też fajną opcję podświetlania, która aktywuje podświetlanie przy przekręceniu nadgarstka do poziomu.
Bardzo wygodnie jest ułożony przycisk LAP/SLPLIT
Ma pamięć 50 odcinków, w trakcie biegu pokazuje czas odcinka i całkowity, jest też możliwość zaprogramowania 10 czasów docelowych.
Jeżeli odcinków jest mniej to pamięta kolejne biegi i można je przeglądać.
Posiada timer, w którym można zaprogramować dwa czasy i ilość powtórzeń.
Jest też symulator, który oblicza czas na maratonie
Ma też fajną opcję podświetlania, która aktywuje podświetlanie przy przekręceniu nadgarstka do poziomu.
Bardzo wygodnie jest ułożony przycisk LAP/SLPLIT
KB Lechici Zielonka - sekcja zamiejscowa Saska Kępa
- lezan
- Zaprawiony W Bojach

Stawiam na Nike. Mam model z 120 pamieciami, bardzo duzy display, lap/split wyswietlane w dwoch linijakch, dwa czasy, 7 alarmow, 5 timerow, pamieta daty i resultaty (split/laps) biegow. Uwazam ze jest lepszy od Timex Ironman.
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
-
lcs
- Wyga

dokladnie sprawdzajac to ma 120 miedzyczasow (w kazdym razie jak sprawdzam pamiec to jest napisane 120 free laps), 9 timerow, 2 strefy, 5 budzikow, mozliwosc napisania krotkiej notatki, dosyc czytelny wyswietlacz (choc czasami na zakresie ciezko jest zobaczyc czas kilometra bo gorna linijka jest troche mala), podswietlana tarcza poprzez szybszy ruch nadgarskiem, ma tez funkcje zapisu do pamieci miedzyczasow (pamieta date, pokazuje najszybszy czas odcinka, oblicza srednia),
- Minimalny
- Wyga

Witam
Dziękuje wszytkim za wasze opinie, bardzo mi sie przydały. Kupilem zegarek firmy CASIO model WS-110H o którym pisał konroz. Jestem bardzo zadowolony z jego funkcjonalności i praktyczności. W sobote przetestuję go na maratonie.
pozdrawiam
Dziękuje wszytkim za wasze opinie, bardzo mi sie przydały. Kupilem zegarek firmy CASIO model WS-110H o którym pisał konroz. Jestem bardzo zadowolony z jego funkcjonalności i praktyczności. W sobote przetestuję go na maratonie.
pozdrawiam
Hmm??