Komentarz do artykułu Na budowie nowego Sklepu Biegacza
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Na budowie nowego Sklepu Biegacza
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Do 18:00
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
"do wygrania między innymi kultowy Asics Kayano"
O co chodzi z tym kultem, jakaś nowa religia?
Mam jedne Kayano 18 i niestety są to jedyne buty, w których przy bieganiu robiły mi się koszmarne odciski. Używam ich jedynie do chodzenia na codzień i nawet sobie chwalę ale biegać w nich nie idzie.
O co chodzi z tym kultem, jakaś nowa religia?

Mam jedne Kayano 18 i niestety są to jedyne buty, w których przy bieganiu robiły mi się koszmarne odciski. Używam ich jedynie do chodzenia na codzień i nawet sobie chwalę ale biegać w nich nie idzie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Kultowość jest pewnie kwestią dyskusyjną.
Ale ja, kiedy w 2001 roku zaczynałem bieganie, rzeczywiście słyszałem o Asics Kayano (wersja 7 lub 8).
I kupiłem. Wtedy rynek był znacznie węższy jeśli chodzi o ofertę. Były albo buty "treningowe" ciężkie i sztywne albo startowe minimalistyczne i opinające.
I przez kilka sezonów biegałem w Asics Kayano, kupując kolejne wersje, choc niektóre z tych późniejszych wydawały mi się gorsze, niż te pierwsze.
Ale ja, kiedy w 2001 roku zaczynałem bieganie, rzeczywiście słyszałem o Asics Kayano (wersja 7 lub 8).
I kupiłem. Wtedy rynek był znacznie węższy jeśli chodzi o ofertę. Były albo buty "treningowe" ciężkie i sztywne albo startowe minimalistyczne i opinające.
I przez kilka sezonów biegałem w Asics Kayano, kupując kolejne wersje, choc niektóre z tych późniejszych wydawały mi się gorsze, niż te pierwsze.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dzisiaj jeszcze wiecej śpiewałem w SklepieBiegacza, nawet z mikrofonem, szykując sie do jutrzejszych wystąpień. Będą różne quizy i bedzie mozna wygrać fajne Asicsowe rzeczy, ale dla czytelników (widzów w internecie) tez jest coś przewidziane.