Goral Marathon 2014 05.07.2014 Istebna
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam pytanie czy ktoś się wybiera na http://www.goralmarathon.com/pl/ , który odbędzie się w dniu 05.07.2014 r Istebna . W tym roku organizator oferuje pięć tras od minimaratonu, półmaratonu, maratonu do ultramaratonu 70 km lub 90 km. Może opinie osób , które brały udział w zeszłym roku w tym biegu w szczególności co do oznaczenia trasy. Uważam iż cena jest dosyć atrakcyjna oraz miejsce również godne odwiedzenia.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 34:06
- Życiówka w maratonie: 2:51:35
Hey,
Planuje jechać na 70 km i będzie to mój pierwszy ultra:) Chce przyjechać w piątek po południu i powrót gdzieś we wtorek. Sam jestem ciekawe jakie są opinie o tym Ultramaratonie w sensie organizacja itp.
Kamil
Planuje jechać na 70 km i będzie to mój pierwszy ultra:) Chce przyjechać w piątek po południu i powrót gdzieś we wtorek. Sam jestem ciekawe jakie są opinie o tym Ultramaratonie w sensie organizacja itp.
Kamil
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bieg w zeszłym roku super, świetna atmosfera na starcie, góralskie orkiestry, bractwo kurkowe. Na trasie to samo, kibice, wolontariusze na bufetach i same bufety wypaśne. Sama trasa maratonu miała dużo asfaltu jak na bieg górski. Co do oznaczenia - był taki kluczowy zakręt przy pierwszym bufecie, gdzie polecieliśmy w parę osób prosto, tracąc jakieś 10 minut. Ale jak na debiutujący bieg, z trasą przez trzy państwa naprawdę ekstra organizacja.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 47:50
- Życiówka w maratonie: 3:59:57
Witam, pytałem w innym wątku, zapytam też tu:
“Witam, pytanie dla tych którzy biegli trasę maratonu: czy często trafiają się odcinki asfaltowe? Patrzę na mapę i wygląda na to że muszą być. Pytanie nr dwa: widzę, że ostatni zawodnik przebiegł po 6h30, wydaje się dość szybko. Czy tam jest tak wysoki poziom czy trasa jest łatwiejsza od np. Wawrzyńca?"
Z tego co widzę to na moje pierwsze pytanie jest już odpowiedź. A jak poziom i trasa bo najsłabszy czas 6 i pół h to dla mnie szybko jak na 50km w górach
“Witam, pytanie dla tych którzy biegli trasę maratonu: czy często trafiają się odcinki asfaltowe? Patrzę na mapę i wygląda na to że muszą być. Pytanie nr dwa: widzę, że ostatni zawodnik przebiegł po 6h30, wydaje się dość szybko. Czy tam jest tak wysoki poziom czy trasa jest łatwiejsza od np. Wawrzyńca?"
Z tego co widzę to na moje pierwsze pytanie jest już odpowiedź. A jak poziom i trasa bo najsłabszy czas 6 i pół h to dla mnie szybko jak na 50km w górach