CZY JEST FACHOWY SKLEP W ....
- byn
- Zaprawiony W Bojach
CZE
MAM PYTANIE CZY JEST FACHOWY SKLEP W POLSCE NAJLEPIEJ W WARSZAWIE GDZIE MOŻNA PÓJŚĆ I KUPIĆ BUTY Z PEŁNĄ OBSŁUGĄ. TZN. CHODZI MI O TO ABY SPRZEDAWCA OCENIŁ MÓJ POZIOM NA PODSTAWIE MOICH INFORMACJI(TEREN, ILOŚĆ KM , ITD.) , SPRAWDZIŁ NACISKI STÓP NA PODŁOŻE, SPRAWDZIŁ CZY JESTEM PRONATOREM CZY NIE?!, ITD.
BO W SUMIE PO PEWNYM CZASIE PRZYDAŁOBY SIĘ OCENIĆ STAN ORTOPEDYCZNY ORGANIZMU(JEŚLI MOŻNA TO TAK NAZWAĆ) SŁYSZAŁEM OD OSOBY KTÓRA ZAJMOWAŁA SIĘ SPORTEM ZAWODOWO O TYM, ŻE PO PWENYM CZASIE MOŻE OKAZAĆ SIĘ , ŻE POTRZEBNE SĄ WKŁADKI LUB INNE KOREKTY!!!!
DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZI
POZDRAWIAM
MAM PYTANIE CZY JEST FACHOWY SKLEP W POLSCE NAJLEPIEJ W WARSZAWIE GDZIE MOŻNA PÓJŚĆ I KUPIĆ BUTY Z PEŁNĄ OBSŁUGĄ. TZN. CHODZI MI O TO ABY SPRZEDAWCA OCENIŁ MÓJ POZIOM NA PODSTAWIE MOICH INFORMACJI(TEREN, ILOŚĆ KM , ITD.) , SPRAWDZIŁ NACISKI STÓP NA PODŁOŻE, SPRAWDZIŁ CZY JESTEM PRONATOREM CZY NIE?!, ITD.
BO W SUMIE PO PEWNYM CZASIE PRZYDAŁOBY SIĘ OCENIĆ STAN ORTOPEDYCZNY ORGANIZMU(JEŚLI MOŻNA TO TAK NAZWAĆ) SŁYSZAŁEM OD OSOBY KTÓRA ZAJMOWAŁA SIĘ SPORTEM ZAWODOWO O TYM, ŻE PO PWENYM CZASIE MOŻE OKAZAĆ SIĘ , ŻE POTRZEBNE SĄ WKŁADKI LUB INNE KOREKTY!!!!
DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZI
POZDRAWIAM
BYN
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A swoja droga ciekawe dlaczego np. Adidas nie organizuje takich akcji w Polsce jak np w hiszpanii w tym miesiacu?
Ogłasza gdzie sie da że w dniach takich a takich w miescie tym i tym (akcja trwa cały miesiac wiec miasta sie zmieniaja co weekend) w sklepie adidasa, bedzie mozna kupic (no niestety! cos za cos!) buciki Adidas ... ze swoim imieniem. Taki gadzet, ale za tym gadzietem idzie to o co nam chodzi, czyli cały prywatny test z testem na ruchomej biezni wlacznie zakonczony doborem wlasciwego buta, promocyjna cena (jakies 90% normalnej
) i szybkim umieszczeniem twojego imienia na buciku.
Niby ograniczamy sie do jednej marki, ale za to z pelna obslugą!
Moze moznaby choc zapytac przedstawicielstwo adidasa w Polsce, czy z pomoca grup biegaczy z różnych miast w Polsce nie dałoby sie takiego czegoś zorganizować?
A co Wy na to??
Ogłasza gdzie sie da że w dniach takich a takich w miescie tym i tym (akcja trwa cały miesiac wiec miasta sie zmieniaja co weekend) w sklepie adidasa, bedzie mozna kupic (no niestety! cos za cos!) buciki Adidas ... ze swoim imieniem. Taki gadzet, ale za tym gadzietem idzie to o co nam chodzi, czyli cały prywatny test z testem na ruchomej biezni wlacznie zakonczony doborem wlasciwego buta, promocyjna cena (jakies 90% normalnej

Niby ograniczamy sie do jednej marki, ale za to z pelna obslugą!
Moze moznaby choc zapytac przedstawicielstwo adidasa w Polsce, czy z pomoca grup biegaczy z różnych miast w Polsce nie dałoby sie takiego czegoś zorganizować?
A co Wy na to??
..a czasem też b r z y d k i :)
- byn
- Zaprawiony W Bojach
CZE
PODEJRZEWAM ŻE I U NAS TO MOŻNA BY BYŁO ZORGANIZOWAĆ KWESTIA PODANIA POMYSŁU NA TACY PRZEDSTAWICIELSTWU W POLSCE DANEJ FIRMY W TYM PRZYPADKU ADIDASA!!!!
A SWOJA DROGĄ MOŻE WARTO BYŁOBY NAPISAĆ CHOCIAŻBY EMAILA W TEJ KWESTII!!!!
POPIERAM!!!
I JESTEM ZA!!!!
==========
...CZASAMI WIATR WIEJE CI PROSTO W OCZY ...ALE TY BIEGNIESZ DALEJ....
PODEJRZEWAM ŻE I U NAS TO MOŻNA BY BYŁO ZORGANIZOWAĆ KWESTIA PODANIA POMYSŁU NA TACY PRZEDSTAWICIELSTWU W POLSCE DANEJ FIRMY W TYM PRZYPADKU ADIDASA!!!!
A SWOJA DROGĄ MOŻE WARTO BYŁOBY NAPISAĆ CHOCIAŻBY EMAILA W TEJ KWESTII!!!!
POPIERAM!!!
I JESTEM ZA!!!!
==========
...CZASAMI WIATR WIEJE CI PROSTO W OCZY ...ALE TY BIEGNIESZ DALEJ....
BYN
- byn
- Zaprawiony W Bojach
WIESZ W SUMIE NIEKONIECZNIE...WIADOMO ŻE SĄ TO BUTY BARDZO POPULARNE W KRĘGACH MŁODZIEŻOWYCH I NIE TYLKO ALE NIE MOŻNA TRACIĆ NADZIEJI!!!!!
JA W SUMIE UWAŻAM TĄ FIRMĘ OPRÓCZ ASICS-A I NB ZA DOBRĄ DLA RUNNNERÓW.
POZDRAWIAM
JA W SUMIE UWAŻAM TĄ FIRMĘ OPRÓCZ ASICS-A I NB ZA DOBRĄ DLA RUNNNERÓW.
POZDRAWIAM
BYN
- raner
- Zaprawiony W Bojach
W Polsce biega mało ludzi, a pozatym jest bieda w kraju wiec firmy nie widzą powodu aby takie coś organizować
oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b] gg310854
- byn
- Zaprawiony W Bojach
Cze
Rozumiem wszystko leży sport też a mi się zdaje że jakbyśmy promowali sport to wtedy i nasza służba zdrowia miałaby miej pracy i stanęła by na nogi!!!
Może warto spróbować zaradzic temu zamiast budować nowe kasy chorych dokarmiać urzędników i tworzyć problem...
Pozdrawiam
Dziękuję
========
\
...jak na razie stanie budynek sportu ale czemu on ma służyć....na pewno nie rozwojowi sportu....
...i tak nam wieje ten wiatr w oczy...
Rozumiem wszystko leży sport też a mi się zdaje że jakbyśmy promowali sport to wtedy i nasza służba zdrowia miałaby miej pracy i stanęła by na nogi!!!
Może warto spróbować zaradzic temu zamiast budować nowe kasy chorych dokarmiać urzędników i tworzyć problem...
Pozdrawiam
Dziękuję
========
\
...jak na razie stanie budynek sportu ale czemu on ma służyć....na pewno nie rozwojowi sportu....
...i tak nam wieje ten wiatr w oczy...
BYN
- AKITA SAN
- Zaprawiony W Bojach
Polecam sklep RUNNERS WORLD na Wronieckiej w Poznaniu.Jak dla mnie jedyny w pełni profesjonalny sklep dla biegaczy w naszym 40milionowym kraju.
Możesz tam uzyskać fachową poradę odnośnie butów.
Natomiast badania na podoskopie można zrobić w Dynasplint.
www.dynasplint.com.pl
Możesz tam uzyskać fachową poradę odnośnie butów.
Natomiast badania na podoskopie można zrobić w Dynasplint.
www.dynasplint.com.pl
-
- Wyga
jako przedstawiciel adidas w polsce mogę powiedzieć że tego typu imprezy jak opisana w hiszpanii nie odbywają się w polsce z powodów ekonomicznych. koncepcja ta nazywa się mi adidas i służy dopasowaniu butów do indywidualnych potrzeb użytkownika w kategoriach bieganie, koszykówka, piłka nożna i piłka halowa. niestety koszt takich butów to około 180-190 EUR , a więc nie podejrzewam aby pojawiło się w polsce wielu chętnych na takie buty. W krajach europejskich w ciągu jednego dnia takiej promocji sprzedajemy do 90 par butów na dzień. planujemy takie akcje w przyszłym roku, ale czy dojdzie to do skutku to zależy od tego jak ocenimy szanse powodzenia takiej akcji. na razie niezbyt różowo.
- byn
- Zaprawiony W Bojach
Cze
Dzięki...ale w sumie powinna być jakaś taka impreza która promuje rzeczy tego typu...cena tej imprezy też powinna być niższa w ramach promocji aby sie przyjęło.
Jak na razie biegaczy jest garstka w całym kraju a propagowanie sportu powinnno leżeć w interesie firm sportowych bo to one zarabiają na tym pieniądze!!!
...podejrzewam że całkiem nie małe!!!!
Dziękuję
Pozdrawiam
Dzięki...ale w sumie powinna być jakaś taka impreza która promuje rzeczy tego typu...cena tej imprezy też powinna być niższa w ramach promocji aby sie przyjęło.
Jak na razie biegaczy jest garstka w całym kraju a propagowanie sportu powinnno leżeć w interesie firm sportowych bo to one zarabiają na tym pieniądze!!!
...podejrzewam że całkiem nie małe!!!!
Dziękuję
Pozdrawiam
BYN