Timex-monitory
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy ktos z forumowiczow uzywal moze monitorow pracy serca Timex'a? Ceny wygladaja obiecujaco podobnie jak funkcje. Napiszcie co sadzicie i jakie macie z Timexami doswiadczenia.
Choc widze, ze rynek monitorow jest dosc mocno zmonopolizowany, wiec nie wiem czy doczekam odpowiedzi...
Choc widze, ze rynek monitorow jest dosc mocno zmonopolizowany, wiec nie wiem czy doczekam odpowiedzi...
"It's not a race, it's a journey..." - RUSH - Out of a cradle
-
- Zaprawiony W Bojach
Mam od trzech tygodni T58491. Jest to moje pierwsze tego typu ustrojstwo, więc nie mam porównania z innymi. Jest prosty w obsłudze i wygodny, ma czytelny wyświetlacz, fajnie podświetla w nocy, dokładnie mierzy tętno i jego zakresy, ma alarmy informujące o przekroczeniu założonych zakresów i chyba ma transmisję do peceta, ale jak i tak piszę ręcznie. No, a przede wszystkim, co jest zapewne bardzo przydatne w bieganiu i co go odróżnia od innych - ładnie i solidnie wygląda.
Turecki
-
- Stary Wyga
Wiem ze toto ma pamiec okrazen. Czy mierzy tez srednie tetno na okrazenie? Ile jest zakresow pracy serca?
-
- Zaprawiony W Bojach
Okrążenia mierzy, zakresy, ... jest pięć plus opcja nastawienia manualnego, jeśli o to Ci chodzi. Można zadać dokładne pytania na stronie www.timex.pl, tam jest też cena ok. 600 PLN, ale można chyba coś taniej wytargować.
Turecki
-
- Stary Wyga
Dzieki, wlasnie przegladam stronke i gadam z kolesiem choc mu cos ciezko gg chyba chodzi. Dzieki jeszcze raz.
Tak sobie patrze i T51601 by mi rowniez lezal, cena ta sama, mozliwosci tez i wyglad troche bardziej tradycyjny. Dam znac jak (jesli) sie zdecyduje i jakie mam wrazenia.
Tak sobie patrze i T51601 by mi rowniez lezal, cena ta sama, mozliwosci tez i wyglad troche bardziej tradycyjny. Dam znac jak (jesli) sie zdecyduje i jakie mam wrazenia.
-
- Zaprawiony W Bojach
Chce ostrzc uzytkownikow Timexa aby sprawdzili czy nadajnik zmiesci sie na ich piersiach. Dwa Timexy z ktorymi mialem do czynienia nie chcialy sie dopiac na plywackiej klacie kledzika
Pytalem u dystrybutora w Polsce i w Austrii - nie maja dluzszych paskow nadajnika.
kledzik

kledzik
-
- Stary Wyga
Dzieki za info. Moja klata jest dosc obszerna jak na moj wzrost, cos okolo 100cm... Zapytam pana Timexa na gg.
-
- Zaprawiony W Bojach
Kiedyś było porównanie na forum Timexa i Polara. Oglądałem pulsometry obu firm w tym samym przedziale cenowym 500- 600 PLN i Timex wygląda lepiej - Polar jak zabawka.
Turecki
- active
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Używam Timex'a T82551 (http://www.timex.pl/index.php action=produkt&pid=126).
W klatce mam 110 i bez problemu się dopina (nie przeszkadza).
Pasek HRM'a ma jednak jedną wadę: zapięcie (rzep) zaciąga koszulkę podczas biegania oraz ociera naskórek. Podczas maratonu okleiłem je (zapięcie) szerokim plastrem i pomogło.
pozdr
W klatce mam 110 i bez problemu się dopina (nie przeszkadza).
Pasek HRM'a ma jednak jedną wadę: zapięcie (rzep) zaciąga koszulkę podczas biegania oraz ociera naskórek. Podczas maratonu okleiłem je (zapięcie) szerokim plastrem i pomogło.
pozdr
[b][url=http://www.actv.prv.pl]www.actv.prv.pl (Jak zacząłem biegać?)[/url][/b]