Komentarz do artykułu adidas przywalił z grubej rury - wszystkomający Smart Run

Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PKO
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

http://www.youtube.com/watch?v=hzTcGsSkkeI
Z opisu wynika nawet, że mają pokazywać jak należy biec ale w to już uwierzyć nie mogę a może coś źle zrozumiałem, więc trzeba poczekać.
może: "szybciej!" "wolniej!" :hej:
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Awatar użytkownika
hatek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41:48
Życiówka w maratonie: 3:28:01

Nieprzeczytany post

Co się germańskim oprawcom nie często zdarza, ładny.

Cena zaboli w PL (z resztą w US&A także drogi).
Tak czy inaczej - poproszę!
Prawdopodobnie jestem Laską Kabacką.
Na pewno należę do Afterrunners.
Biegam dla własnej przyjemności.

W treningu skupiam się na bogatej, różnorodnej diecie, odpoczynku i poszukiwaniu czasu na chwilę biegu. Do 3:30 w maratonie to wystarczy.
Fifero
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 43:42
Życiówka w maratonie: 3:28:09

Nieprzeczytany post

A mi się wydaje że czujnik tętna na zegarku to nie zawsze dobre rozwiązanie. Biegasz w zimie i zakładasz zegarek na kilka warstw odzieży przedramienia. W takiej sytuacji stawiam każdą gotówkę, że czujnik w zegarku przestaje działać. Schować zegarek pod odzież i wygrzebywać go przy każdej próbie kontroli to niewygodne....
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

A dlaczego zakładasz zegarek na ubranie? Przecież przy ujemnych temperaturach zegarek może zamarznąć. Ja zawsze mam zegarek przy skórze. Jak trzeba to podwijam rękaw.
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wszystko było fajnie aż dotarłem do tego miejsca,...

"Kolejna kwestia która często jest przez biegaczy pomijana to to jak trening siłowy, sprawnościowy sprzyja poprawie wydolności i zmniejszeniu ryzyka kontuzji. Mieć na zegarku wskazówki w tym zakresie jest naprawdę przełomowe. - powiedział Terrence,"

I w tym miejscu poczułem zapach plastiku i pomyślałem, że ktoś chce mnie ograć,...
Już to widzę jak na siłce zapuszczam zegar i czekam na podpowiedzi maszyny, szczególnie na słuchawki,... A wiara ryczy,... :hahaha:
Awatar użytkownika
Pawel271
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 36:12
Życiówka w maratonie: 3:16:00
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mam wrażenie że dadzą tyłka jak tom tom ?
Ale obym się mylił :)
Pozdrawiam Paweł http://www.ringotresura.pl
Awatar użytkownika
zapa
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 46:00
Życiówka w maratonie: 03:48:52
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pawel271 pisze:Mam wrażenie że dadzą tyłka jak tom tom ?
Bez przesady. TomTom nie jest taki zły. Zegarek nie zasługuje na taką recenzję jaką napisał Adam.
TomTom jest dobrym rozwiązaniem dla początkujących biegaczy, którzy cenią sobie łatwość obslugi.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2013, 18:57 przez zapa, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam: http://www.biegamblog.pl - wyjątkowy blog o bieganiu :) - testy, recenzje, porady, relacje,
Maja2902
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A co się przejmujecie , że "wiara ryczy" albo , że zegarek coś podpowiada jak biegniecie obok ludzi? A my nie ludzie? A jakże! I do tego biegający więc możemy mieć gadający zegarek! A zegarek ma nam pomóc, motywować, poprawiać. Biegam z systemem micoach w telefonie od pół roku. Mam dźwięk ustawiony na max żeby lepiej słyszeć kiedy biegnę wzdłuż ulicy po której jadą samochody (nie lubię słuchawek). I mam to naprawdę gdzieś jak ktoś przechodzi a mój telefon mówi "speed up to green zone". Pewnie nie jeden sobie myśli "ale kosmitka- biega z telefonem, który gada do niej i to po angielsku". A gdybyś wziął kilka lekcji u prywatnego trenera? On w trakcie treningu mówi do Ciebie. I co? Wstydziłbyś się przechodniów? Korzystajmy z możliwości, które daje nam dobry sprzęt i nie przejmujmy się otoczeniem. To my mamy mieć przyjemność z biegania, robimy to dla siebie, prawda? A zdarzyło Wam się, że ludzie komentują wogóle sam fakt, że biegacie? Ja biegam po mieście i komentują ciągle. Ale naprawdę mam to w głebokim poszanowaniu i robie swoje. Polecam.
brujeria
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:Wszystko było fajnie aż dotarłem do tego miejsca,...

"Kolejna kwestia która często jest przez biegaczy pomijana to to jak trening siłowy, sprawnościowy sprzyja poprawie wydolności i zmniejszeniu ryzyka kontuzji. Mieć na zegarku wskazówki w tym zakresie jest naprawdę przełomowe. - powiedział Terrence,"

I w tym miejscu poczułem zapach plastiku i pomyślałem, że ktoś chce mnie ograć,...
Już to widzę jak na siłce zapuszczam zegar i czekam na podpowiedzi maszyny, szczególnie na słuchawki,... A wiara ryczy,... :hahaha:
Co za różnica. I tak przecież kupisz :usmiech:
bosak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Takie zegarki, to mogą się przydać tym co łamiom 3h w maratonie lub do tego przygotowują się. Pozostałym wystarczy zegar z kukułką :hahaha:
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

brujeria pisze:
Ryszard N. pisze:Wszystko było fajnie aż dotarłem do tego miejsca,...

Co za różnica. I tak przecież kupisz :usmiech:
Raczej nie, miałem poprzedni model i dla mnie się nie nadawał,... :hejhej:
Za bardzo kobiecy,... Ten pewnie też będzie śliczny,...
tombzd74
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:56 min
Życiówka w maratonie: 3.15:46

Nieprzeczytany post

Moim zdaniem gadżety coraz mocniej będą wchodzić na nasz rynek i rozwijać rynek biegowy. Niestety 310 którą kupiłem w tym roku to przestarzały produkt, kolejna zegarki będą przede wszystkim dokładniejsze (GPS), mniejsze, czulsze, będą miały mp3 a przede wszystkim bardzo dobrze rozwiązane serwisy społecznościowe. Kolejne firmy Adidas, Samsung itp. zaczną przejmować rynek. Garmin musi ogarnąć temat bo jak nie to skończy jak Nokia, która była mega świetną firmą i przespała pewien temat, a teraz praktycznie nie istnieje.

Czekam na recenzje. :-)

Pozdrawiam
T
TomB

HM 1:27:04
M 3:15:46
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze: miałem poprzedni model i dla mnie się nie nadawał
Jaki poprzedni ?
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:
Ryszard N. pisze: miałem poprzedni model i dla mnie się nie nadawał
Jaki poprzedni ?
Adam, istotnie, popieprzył mi się. Ten poprzedni to był NIKE.
NIKE SPORTWATCH GPS
Szczęśliwie udało mi się to sprzedać,... :ble:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ