Górny bucik to kopia pierwszej wersji Merrelli Road Glove:

Ciekawe, czy podobieństwo jest tylko optyczne?
Ja tam nie spotkałem się z instrukcją obsługi (biegania) buta nawet w przypadku tych "firmowych". Z jednej strony trzeba myśleć a z drugiej - "jak sie nie potłucys to sie nie naucys "Klanger pisze:"Wrażenie lekkiej stopy"ciekawe czy chodzi o to, że but jest lekki czy o brak podniesionej pięty?
Guma raczej daleka od tej markowanej przez Vibram.
Jeżeli but ma charakter minimala (równy poziom między palcami i piętą), to zastanawiam się czy będzie gdziekolwiek opis jak się obchodzić z tego typu obuwiem, bo może być nieciekawie jak ktoś zacznie w nich z przyzwyczajenia z pięty walić
tajt28 pisze:Ja tam nie spotkałem się z instrukcją obsługi (biegania) buta nawet w przypadku tych "firmowych". Z jednej strony trzeba myśleć a z drugiej - "jak sie nie potłucys to sie nie naucys "Klanger pisze:"Wrażenie lekkiej stopy"ciekawe czy chodzi o to, że but jest lekki czy o brak podniesionej pięty?
Jeżeli but ma charakter minimala (równy poziom między palcami i piętą), to zastanawiam się czy będzie gdziekolwiek opis jak się obchodzić z tego typu obuwiem, bo może być nieciekawie jak ktoś zacznie w nich z przyzwyczajenia z pięty walić.
Chylę czoła i pod wrażeniem jestemKlanger pisze:tajt28 pisze:Ja tam nie spotkałem się z instrukcją obsługi (biegania) buta nawet w przypadku tych "firmowych". Z jednej strony trzeba myśleć a z drugiej - "jak sie nie potłucys to sie nie naucys "Klanger pisze:"Wrażenie lekkiej stopy"ciekawe czy chodzi o to, że but jest lekki czy o brak podniesionej pięty?
Jeżeli but ma charakter minimala (równy poziom między palcami i piętą), to zastanawiam się czy będzie gdziekolwiek opis jak się obchodzić z tego typu obuwiem, bo może być nieciekawie jak ktoś zacznie w nich z przyzwyczajenia z pięty walić.
Nie tacy wielcy, ale dbają o zdrowie swoich klientów