Coz,kazdy ma swoje zdanie. Ja sie nie zgadzam z wieloma punktami opisanymi w recenzji. Kupilem taka opaske i niestety musialem sie przeprosic z kalenji i wysupłać te 40zł dodatkowo. Niby w lidlu 4 razy taniej ale ma to swoje odzwierciedlenie w jakości - materiał dużo gorszy, szwy nieestetyczne i miejscami mega krzywe, folia na przodzie szeleszcząca i podatna na połamanie. Do tego wspomniany przez Ciebie brak zamknięcia z góry i parowanie. W opasce kalenji, z którą obecnie biegam nie ma takich problemów. Coś za coś...
No tak, zgadzam się z Tobą, ale każdy ma na to inne zapatrywanie. Dla mnie liczyła się cena, a jakość w porównaniu właśnie z ceną wychodzi dobrze. Co do samego wykonania i szwów, to być może trafiłeś jakiś felerny egzemplarz, bo u mnie są równo, folia może faktycznie szeleści, ale jeszcze nie pęka. Co do Kalenji, to nie miałem takiej opaski, więc nie mogę porównać
Kalenji ma bardzo fajna opaske, jest miekka, elastyczna i z przyjemnego materialu, latwo z niej wyciagnac telefon w razie potrzeby bez sciagania opaski z ramienia, za te 35zl chyba nie ma nic lepszego
MaCko tu się z Tobą zgadzam. Jak za taką cenę, tj. 10 zł, to nie jest źle, ale w porównaniu z Kalenji bardzo słabo. Faktem jest jednak, że ta druga kosztuje 4 razy tyle. W moim odczuciu warto.