II Bieg Szczęścia
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Serdecznie zapraszam na II edycję Biegu Szczęścia, który odbędzie się 19 maja na terenie Parku im. Romana Kozłowskiego – górki “Kopa Cwila” w Warszawie
Dystans: 5km (5 pętli po 1km)
Wpisowe do 15.05.2013 wynosi:35zł
Limit osób: 899
Zapisy rozpoczynają się 5.04.2013 od godziny 12:00
Regulamin i szczegółowe informację można znaleźć pod adresem: http://biegszczescia.pl/
Dystans: 5km (5 pętli po 1km)
Wpisowe do 15.05.2013 wynosi:35zł
Limit osób: 899
Zapisy rozpoczynają się 5.04.2013 od godziny 12:00
Regulamin i szczegółowe informację można znaleźć pod adresem: http://biegszczescia.pl/
21i1.pl
-
- Dyskutant
Co jest zawarte w pakiecie startowym? Regulamin mówi tylko o numerze, chipie i nagrodzie niespodziance. Co się kryje pod tym pojęciem, medal , koszulka? Nie ukrywam ze 35zł wpisowego za "nic" to dość sporo
-
- Wyga
- Kontakt:
Na ten moment niestety w pełni nie mogę rozwinąć niespodzianki, bo wszystko uzależnione jest od sponsorów, ale na pewno prócz numeru i chipów na mecie będzie czekać napój od AA drink i oczywiście medal.krzysinio pisze:Co jest zawarte w pakiecie startowym? Regulamin mówi tylko o numerze, chipie i nagrodzie niespodziance. Co się kryje pod tym pojęciem, medal , koszulka? Nie ukrywam ze 35zł wpisowego za "nic" to dość sporo
21i1.pl
-
- Wyga
- Kontakt:
Jak wcześniej wspominałem, na ten moment w cenie zagwarantowany jest numer startowy, chip oraz medal i napój AA Drink na mecie. Reszta zależy od sponsorów.
21i1.pl
-
- Wyga
- Kontakt:
Ja Ciebie do startu nie zmuszam, każdy ma prawo do własnej opinii, ale chciałbym zauważyć, że są biegi ze zdecydowanie wyższą opłatą startową w pierwszym terminiekisio pisze:Skoro zależy od sponsorów to znaczy, że nie wpływa na cenę pakietu ani jej nie uzasadnia.

21i1.pl
- kisio
- Zaprawiony W Bojach
Jest też w Warszawie od groma biegów ze zdecydowanie niższą opłata startową lub darmowych. Zwłaszcza tych bieganych po parku.
Rok temu biegłem i impreza mi się bardzo podobała, zastrzeżeń nie miałem, dobrze się bawiłem, ponieważ wtedy tego samego dnia było kilka ważnych zawodów stawka nie była mocna więc i miejsce miałem całkiem fajne. Ale taka kasa za pętelki po parku? Kilometrowe? Ja nie jestem szybki a już na drugim okrążeniu dublowałem. Ponad połowa każdej pętelki to wybrukowana ścieżka. Serio? 35 zyla? Za co?
Rok temu biegłem i impreza mi się bardzo podobała, zastrzeżeń nie miałem, dobrze się bawiłem, ponieważ wtedy tego samego dnia było kilka ważnych zawodów stawka nie była mocna więc i miejsce miałem całkiem fajne. Ale taka kasa za pętelki po parku? Kilometrowe? Ja nie jestem szybki a już na drugim okrążeniu dublowałem. Ponad połowa każdej pętelki to wybrukowana ścieżka. Serio? 35 zyla? Za co?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:36:41
- Życiówka w maratonie: 03:18:15
Witam,
impreza jest dobrowolna,
łatwo jest krytykować - jeśli potrafi Pan zorganizować taką imprezę taniej proszę bardzo na pewno dużo osób będzie chętnie weźmie udział.
W ramach opłaty startowej organizator zapewnia:
· medal dla wszystkich którzy ukończyli bieg;
· numer startowy;
· zabezpieczenie medyczne ;
· napoje po biegu,
·elektroniczny pomiar czasu oparty na jednorazowych chipach w numerze startowym ;
·upominki od sponsorów (uzależnione od sponsorów);
·puchary i nagrody dla najlepszych kobiet, mężczyzn, drużyn.
·oznaczoną trasę i zbudowaną infrastrukturę ( np. WC, biuro zawodów, start, )
impreza jest dobrowolna,
łatwo jest krytykować - jeśli potrafi Pan zorganizować taką imprezę taniej proszę bardzo na pewno dużo osób będzie chętnie weźmie udział.
W ramach opłaty startowej organizator zapewnia:
· medal dla wszystkich którzy ukończyli bieg;
· numer startowy;
· zabezpieczenie medyczne ;
· napoje po biegu,
·elektroniczny pomiar czasu oparty na jednorazowych chipach w numerze startowym ;
·upominki od sponsorów (uzależnione od sponsorów);
·puchary i nagrody dla najlepszych kobiet, mężczyzn, drużyn.
·oznaczoną trasę i zbudowaną infrastrukturę ( np. WC, biuro zawodów, start, )
- kisio
- Zaprawiony W Bojach
Jak już pisałem, jest całkiem długa lista biegów organizowanych w Warszawie, które są zupełnie darmowe lub z symbolicznym wpisowym. W wolnej chwili przygotuję listę
Da się i organizatorzy tych biegów udowadniają to całkiem skutecznie.

-
- Wyga
- Kontakt:
Dla osób, które nie śledzą aktualności na stronie, chciałbym przypomnieć, że nastąpiła zmiana w regulaminie:
"W biegach głównych będą mogły uczestniczyć osoby, które ukończyły 13 lat. Uczestnicy, którzy w dniu rozpoczęcia biegu nie osiągnęli pełnoletniości zobowiązani są do przedstawienia zaświadczenia, o pozwoleniu rodziców lub opiekunów prawnych, na ich udział w biegu ( wzór już niebawem na stronie ), z podpisem i nr dokumentu tożsamości lub nr PESEL"
oraz o niższej opłacie startowej do 15 maja
"W biegach głównych będą mogły uczestniczyć osoby, które ukończyły 13 lat. Uczestnicy, którzy w dniu rozpoczęcia biegu nie osiągnęli pełnoletniości zobowiązani są do przedstawienia zaświadczenia, o pozwoleniu rodziców lub opiekunów prawnych, na ich udział w biegu ( wzór już niebawem na stronie ), z podpisem i nr dokumentu tożsamości lub nr PESEL"
oraz o niższej opłacie startowej do 15 maja
21i1.pl