www.spotify.com opinie
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam pytanie czy ktoś korzysta z https://www.spotify.com/pl/? Chodzi mi najbardziej o wersję premium jak sprawdza się podczas biegania (playlista dostępna offline)? Jak na razie korzystam z wersji darmowej w domu i jestem zadowolony. Naprawdę potężna biblioteka albumów.
- kwinol
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:50:52
- Życiówka w maratonie: 4:17:01
Ja korzystam i bardzo sobie chwalę. Jedyny mankament to to, że playlista w trybie offline zgrywa się do pamięci wewnętrznej telefonu, a nie na zewnętrzną kartę SD, co powoduje, że chcąc mieć różne playlisty na długie wybiegania, muszę sobie wcześniej je zamienić (offline na online i odwrotnie).
Korzystam ze spotify na 3 urządzeniach przenośnych + laptop + SmartTV i możliwość synchronizacji pomiędzy nimi bardzo mi się podoba. Wersja komercyjna kosztuje grosze i mnie osobiście w niczym nie przeszkadza, że za te pieniądze nie kupuję utworów, a jedynie możliwość ich słuchania.
Korzystam ze spotify na 3 urządzeniach przenośnych + laptop + SmartTV i możliwość synchronizacji pomiędzy nimi bardzo mi się podoba. Wersja komercyjna kosztuje grosze i mnie osobiście w niczym nie przeszkadza, że za te pieniądze nie kupuję utworów, a jedynie możliwość ich słuchania.
-
- Rozgrzewający Się
Rozumiem, że trzeba mieć cały czas dostep do internetu? Czy da radę to jakoś zapisać??
wiaty stalowe solidne i trwałe konstrukcje
- kwinol
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:50:52
- Życiówka w maratonie: 4:17:01
Możesz korzystać on-line, lub off-line. Aby słuchać bez połączenia z netem, musisz wcześniej pobrać wybraną playlistę. W zależności od pojemności pamięci urządzenia i jakości pobranej muzyki (3 stopnie), możesz pobrać więcej lub mniej. Mnie udaje się pobrać materiał na ok. 3h słuchania w najwyższej jakości. Niestety mam małą pamieć wewnętrzną, a na zewnętrzna kartę SD nie da się zgrywać.
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki za info. O takie informacje właśnie mi chodziło
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Ja korzystam już ale teraz to biegam tylko na zamkniętej hali u znajomego w kółko i jestem zadowolony ze słuchania playlist, jak snieg się skończy tu ruszam na łaki.