www.spotify.com opinie

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam pytanie czy ktoś korzysta z https://www.spotify.com/pl/? Chodzi mi najbardziej o wersję premium jak sprawdza się podczas biegania (playlista dostępna offline)? Jak na razie korzystam z wersji darmowej w domu i jestem zadowolony. Naprawdę potężna biblioteka albumów.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kwinol
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:50:52
Życiówka w maratonie: 4:17:01

Nieprzeczytany post

Ja korzystam i bardzo sobie chwalę. Jedyny mankament to to, że playlista w trybie offline zgrywa się do pamięci wewnętrznej telefonu, a nie na zewnętrzną kartę SD, co powoduje, że chcąc mieć różne playlisty na długie wybiegania, muszę sobie wcześniej je zamienić (offline na online i odwrotnie).
Korzystam ze spotify na 3 urządzeniach przenośnych + laptop + SmartTV i możliwość synchronizacji pomiędzy nimi bardzo mi się podoba. Wersja komercyjna kosztuje grosze i mnie osobiście w niczym nie przeszkadza, że za te pieniądze nie kupuję utworów, a jedynie możliwość ich słuchania.
ArielOrtega
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Rozumiem, że trzeba mieć cały czas dostep do internetu? Czy da radę to jakoś zapisać??
wiaty stalowe solidne i trwałe konstrukcje
Awatar użytkownika
kwinol
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:50:52
Życiówka w maratonie: 4:17:01

Nieprzeczytany post

Możesz korzystać on-line, lub off-line. Aby słuchać bez połączenia z netem, musisz wcześniej pobrać wybraną playlistę. W zależności od pojemności pamięci urządzenia i jakości pobranej muzyki (3 stopnie), możesz pobrać więcej lub mniej. Mnie udaje się pobrać materiał na ok. 3h słuchania w najwyższej jakości. Niestety mam małą pamieć wewnętrzną, a na zewnętrzna kartę SD nie da się zgrywać.
Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki za info. O takie informacje właśnie mi chodziło :usmiech:
conbhp88
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja korzystam już ale teraz to biegam tylko na zamkniętej hali u znajomego w kółko i jestem zadowolony ze słuchania playlist, jak snieg się skończy tu ruszam na łaki.
ODPOWIEDZ