Nigdzie ich w sklepach internetowych w Polsce nie widać, a cena w Decathlonie jeszcze dość wysoka. Wiecie może gdzie można je jeszcze wyrwać?
DS Trainer 18
-
brujeria
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 38:38
- Życiówka w maratonie: brak
Miał ktoś może do czynienia z najnowszą odsłoną tych paputków. Właśnie je przymierzałem i jestem pod bardzo pozytywnym wrażeniem. Nie wiem jakie są ich parametry, ale wydaje mi się, że są dużo lżejsze od poprzedniej wersji i mają dość niski profil. Mimo to zachowują sporą amortyzację i "czucie" podłoża, coś jak w Nike Free 5.0. Coś więcej o nich wiadomo? To jakaś nowa tendencja u Asicsa odchudzania butów, czy tylko uległem mylnemu wrażeniu? Ciekawy też jest nowy DuoMax - jakiś Dynamic, czy jakoś tak
Nigdzie ich w sklepach internetowych w Polsce nie widać, a cena w Decathlonie jeszcze dość wysoka. Wiecie może gdzie można je jeszcze wyrwać?
- zeli
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
kiedy nie daję rady mówię sobie trzeba byc twardym
- wysek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
- mungo
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 3:23:50
- Kontakt:
wczoraj przymierzałem w decathlonie. Kosztują 429 zł. Ma ktoś jeszcze jakieś doświadczenia z nimi? Mi pasowały super.
- loko
- Zaprawiony W Bojach

polecam buty, moje pierwsze starówki, które z czasem zacząłem traktować jako treningowe. Rzeczywiście dynamiczny jak na treningowy i bezpieczny amortyzacyjnie jak na startówkę.
co do ceny, to trzeba dobrze rozejrzeć się szukając dobrego sklepbiegowego
co do ceny, to trzeba dobrze rozejrzeć się szukając dobrego sklepbiegowego
Tomek Domżalski
-
brujeria
- Zaprawiony W Bojach

Dokładnie. A temat założyłem właśnie dlatego, że wydaje mi się, że są to dwa zupełnie różne buty.matkon pisze:Post zawiera lokowanie sklepu![]()
P.S. Może i taniej macie, ale kolega rozpoczął wątek o 18 a nie 17.
- ZbigniewX
- Wyga

Dziwię się że nikt nie wspomniał/zajrzał na allegro. Nowy DS Trainer 18 w duuużo niższej cenie(sprzedający ma r.42,5 oraz 47):
http://allegro.pl/asics-gel-ds-trainer- ... 09438.html
edit: poprawiłem link bo uciekł.
edit: poprawiłem link bo uciekł.
Ostatnio zmieniony 26 lut 2013, 11:16 przez ZbigniewX, łącznie zmieniany 2 razy.
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.
-
brujeria
- Zaprawiony W Bojach

zajrzał zajrzał, wciąż tylko te dwa numery, no i podejrzanie tanio jak na gorącą nowośćZbigniewX pisze:Dziwię się że nikt nie wspomniał/zajrzał na allegro. Nowy DS Trainer 18 w duuużo niższej cenie(sprzedający ma r.42,5 oraz 47):
- ZbigniewX
- Wyga

Więc kolega oczytany i "rozejrzany"
. Poproś może brujeria o JEGO zdjęcia sprzedawanych butów, zapytaj o możliwość płatności za pobraniem wraz ze sprawdzeniem zawartości przesyłki. Sprzedający jako lokalizację podał "cała Polska", oznacza to że wyklucza możliwość kontaktu osobistego.
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.