odziez na lato.

jarekwronki
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

witam
mam zamiar kupić odzież na lato.(T-shirt, krótkie spodenki, szorty na zawody)...jakie polecacie...bo ciezko jest z wyborem..
PKO
robert_73
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 42:51

Nieprzeczytany post

To zalezy jakimi dysponujesz funduszami,jesli chodzi o najtansze ,ja mam Kalenji i jestem zadowolony,pozdrowki
jarekwronki
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

z tego co widze na decathlonie ceny spodenek to 40zl...max a koszulki okolo 90zl..( przeciw otarciom)
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jeżeli chcesz pojechać po kosztach to wybierz się stacjonarnie do Deca i przejrzyj wieszaki z końcówkami serii. Teraz wybór jest spory i spokojnie znajdziesz coś dla siebie za przysłowiowe grosze.
Awatar użytkownika
TajPan
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Albo znajdź TK Maxxa i kup markowe za pół ceny. Za spodenki Saucony itp. 39-50 zł.
Obrazek
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Co do materiału, najlepiej poliamid / PA / Nylon. Polietylen /PE może być mniej przyjemny gdy będzie mokry.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
valdi100
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 1godz.10min.

Nieprzeczytany post

Właśnie wróciłem z decachlonu i kupiłem;
spodenki dwie koszulki z krótkim rękawem, pak skarpet 3szt.wszystko Kalenji, rachunek 140zł,jak dla mnie dobry zakup.
szymar
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45

Nieprzeczytany post

Ja też biegam w ciuchach Kalenji zarówno zimą jak i latem i jestem zadowolony. Na wiosnę muszę się trochę dokupić i pewnie znowu przy tej marce zostanę. Mam też ich buty z niebieskiej serii i uważam, że był to dobry zakup. Dwa sezony w nich biegam i na wiosnę kupię sobie nowe też z tej półki cenowej.
Biegacz, kolarz, "kulturysta", sportowy świr
valdi100
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 1godz.10min.

Nieprzeczytany post

Dla mnie który bawi się bieganiem ciuchy Kalenji są ok.,dobre mareriały kolory itp. na nasze polskie warunki ceny są przystępne.
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ceny bardzo spoko :) ale jednak z perspektywy biegania w ciuchach kalenji już ponad pól roku powoli zmieniam zdanie na temat jakosci neiktorych najtanszych produktow niestety.
A może stałem się bardziej wymagający :ojoj:
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pamiętajmy, że Kalenji to nie tylko produkty słabszej jakości w bardzo dobrych cenach. Ostatnio szukałem leginsów, znalazłem fajne własnie w Decathlonie od Kalenji i jak zobaczyłem cenę to myślałem, że się przewrócę - 219zł... Tańsze były leginsy Adidasa i Nike. Także jeżeli chodzi o Kalenji to też można znaleźć produkty z "wyższej" półki :)
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dlatego napisałem "niektorych najtanszych produktow" :)
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Kaspi98
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj.Czy ktoś biega w odzieży z decathlonu za mniej niż 50zł za sztukę?Czy takie koszulki,szorty są dobre do biegania w ciepłe dni?
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jeśli chodzi o szorty to są spoko.
jeśli chodzi o koszulki to: na plus - odprowadzają wilgoć jak należy i nie podrażniają (ja nie miałem problemu), na minus - niestety po paru miesiącach użytkowania koszulka bardziej zaczyna przypominać ścierę do podłogi niż koszulkę. mowa tutaj o taniej koszulce technicznej w cenie około 30 zł
Platini76
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Koszulki ze sztucznych włókien za 25-30 zł są dobre, podobnie rybaczki 3/4 albo krótkie spodenki za ok. 50 zł, a czapka zimowa kosztowała chyba 30 zł, rękawiczki też ... sporo tego w szafie :uuusmiech: Dla mnie te rzeczy są ok i nie szukam lepszych (droższych).
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ