Koszulki techniczne - duże zamówienie
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
Drodzy forumowicze,
Orientujecie się może, jaka firma na polskim rynku oferuje koszulki techniczne/biegowe w większych partiach?
Moja firma planuje zamówić takie koszulki (trudno w tej chwili podać ilość, od 50 do 100) z emblematem logo firmy (dostarczonym przez naszego grafika).
Chodzi mi o koszulki dobrej jakości, najlepiej nie sam poliester (domieszka elastanu, poliamidu, czy co się tam daje do koszulek biegowych).
Orientujecie się może, jaka firma na polskim rynku oferuje koszulki techniczne/biegowe w większych partiach?
Moja firma planuje zamówić takie koszulki (trudno w tej chwili podać ilość, od 50 do 100) z emblematem logo firmy (dostarczonym przez naszego grafika).
Chodzi mi o koszulki dobrej jakości, najlepiej nie sam poliester (domieszka elastanu, poliamidu, czy co się tam daje do koszulek biegowych).
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki 
Ale Attiq chyba bardziej w "zimowych" rzeczach jednak się specjalizuje, a te koszulki byłyby w założeniu "całoroczne", lub głównie na cieplejsze miesiące + siłownia.

Ale Attiq chyba bardziej w "zimowych" rzeczach jednak się specjalizuje, a te koszulki byłyby w założeniu "całoroczne", lub głównie na cieplejsze miesiące + siłownia.
- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:00
Nie no Attiq też ma normalne koszulki, sam takową posiadam.
Jakość jest naprawdę dobra w stosunku do ceny
Jakość jest naprawdę dobra w stosunku do ceny

- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
W takim razie zapytam, ile by sobie za coś takiego liczyli.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
A ja z własnego doświadczenia polecę dużo mniej znaną firmę LispolPlus. Przypadkowo stałem się posiadaczem koszulki bez rękawków znajdującej się w pakiecie Maratonu Wrocławskiego 2011, mniej więcej takiej jaką widać tutaj u pierwszych 4 biegaczy (niestety mało wyraźnie):
.
Koszulka sprawdziła się wyśmienicie; w zasadzie była to najlepsza letnia koszulka jaką miałem. Po skontaktowaniu z organizatorami udało mi się ustalić że to właśnie firma LispolPlus wyprodukowała te koszulki. Wyprodukowała, a nie tylko naniosła nadruki. Dzięki przemiłej Pani Honoracie, udało mi się zakupić jeszcze kilka koszulek w tym samym kroju, z tego samego materiału i równie dobrych. Cena była niższa niż podobnych koszulek w Decathlonie, a do tego dostałem nadruk gratis
Ta firma specjalizuje się w większych zamówieniach, więc na pewno warto się z nią skontaktować. Myślę, że będą skłonni do negocjacji; być może zgodzą się na przykład wysłać próbkę swoich koszulek.

Koszulka sprawdziła się wyśmienicie; w zasadzie była to najlepsza letnia koszulka jaką miałem. Po skontaktowaniu z organizatorami udało mi się ustalić że to właśnie firma LispolPlus wyprodukowała te koszulki. Wyprodukowała, a nie tylko naniosła nadruki. Dzięki przemiłej Pani Honoracie, udało mi się zakupić jeszcze kilka koszulek w tym samym kroju, z tego samego materiału i równie dobrych. Cena była niższa niż podobnych koszulek w Decathlonie, a do tego dostałem nadruk gratis

Ta firma specjalizuje się w większych zamówieniach, więc na pewno warto się z nią skontaktować. Myślę, że będą skłonni do negocjacji; być może zgodzą się na przykład wysłać próbkę swoich koszulek.
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki:) takiej firmy szukałem:)
- robin_ldz
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47.11
- Życiówka w maratonie: 3.50.19
Crocodil mnie ubiegł.
Lispol jest z mojego miasta i coś tam z nimi kombinowałem swego czasu.
Dobra firma, są elastyczni chętni do współpracy. Jeśli widziałeś koszulki z pakietów maratonów we Wrocławiu czy Łodzi to możesz ocenić ich jakość.

Dobra firma, są elastyczni chętni do współpracy. Jeśli widziałeś koszulki z pakietów maratonów we Wrocławiu czy Łodzi to możesz ocenić ich jakość.
In this Religion, there are no holidays
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Tylko dogadaj sie co do terminu realizacji zamowien. Bo jak w druzynie rowerowej u mnie zamawiane byly ciuchy (co prawda innej firmy i bardziej roznorodne bo i koszulki, spodenki, skarpet, kurtki itp) to czas oczekiwania byl kilka miesiecy i jeszcze sie potem opoznial, a wiem ze w innych firmach w przypadku ciuchow rowerowych opoznienia byly dosc czeste
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: coś koło 40min
- Kontakt:
też polecam koszulkę z maratonu wrocław. Rewelacji prawie jej nie czuć.
A pytanie jeszcze do producentów. Czy znacie jeszcze jakiś innych? Wiem, że Wrocław ma dwóch jeszcze Addict oraz ESA Sport. Mam ESy i daje radę ale biegałem w lepszych. I właśnie tych lepszych poszukuje
A pytanie jeszcze do producentów. Czy znacie jeszcze jakiś innych? Wiem, że Wrocław ma dwóch jeszcze Addict oraz ESA Sport. Mam ESy i daje radę ale biegałem w lepszych. I właśnie tych lepszych poszukuje