Czapka z windstopperem, co polecacie?
- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:00
- Życiówka w maratonie: brak
Ja posiadam taką:
http://attiq.net/czapka-windblock-odblask.html
Wg mnie wystarczająca
Cena nie wygórowana.
http://attiq.net/czapka-windblock-odblask.html
Wg mnie wystarczająca

- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Jest ale droga. Mam czapkę z Dec ale ja kupiłem ją w zestawie promocyjnym: czapka+opaska+rękawiczki za 39,99. W tej chwili sama czapka kosztuje 69 zł a zestaw w/w 99 zł. Za samą czapkę wychodzi dość drogo choć jest fajna.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- Hael
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:03
- Życiówka w maratonie: 02:57:54
Craft ma chyba czapkę z wstawką z windstoppera z przodu. Firma zacna, więc czapka na pewno dobra, aczkolwiek też pewnie w odpowiednio 'dobrej' cenie. Tyle, że nie jestem pewien czy to nie przerost formy nad treścią. Mi w nawet duże mrozy spokojnie wystarcza cieniutka czapka z decathlonu, mimo, że nie mam włosów 

- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
w czapce z windstoperem nie chodzi o to, żeby było ciepło (choć o to też) ale o to, żeby zatok nie przewiało.
A poza tym drogi uzytkowniku Sportowiec_78 zaznaczaj przy swoich postach, że polecane przez Ciebie produkty to reklama sklepu, do którego linkujesz, tak dla porządku.
A poza tym drogi uzytkowniku Sportowiec_78 zaznaczaj przy swoich postach, że polecane przez Ciebie produkty to reklama sklepu, do którego linkujesz, tak dla porządku.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:46
Jak dla mnie w zupełności wystarcza czapka polarowa z tym, że na czole i uszach muszą być dwie warstwy i wtedy nic nie przewiewa choćby nie wiem jak dmuchało
5km-16:48
10km - 35:46
10km - 35:46