Biegam z koleżanką której po mniej więcej 15,20 minutach biegania(nie non stop)robi się niedobrze,ale tylko jak jest chłodno,jak teraz.Mówi,że najgorzej jest ,jak wchodzi po biegu do ciepłego pomieszczenia to wtedy chce jej się wymiotować.Co może być przyczyną?
Dzięki za jakieś podpowiedzi
nudności podczas biegania
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Mdłości mogą pokazywać na różnego rodzaju problemy i na forum tego nie rozwiążemy, poszedłbym do kardiologa i gastrologa.
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:54
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
warto wcześniej zrobić badanie kału na obecność pasożytówAdam Klein pisze:Mdłości mogą pokazywać na różnego rodzaju problemy i na forum tego nie rozwiążemy, poszedłbym do kardiologa i gastrologa.
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:54
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
dobry pomysłooco pisze:ciąża?
to niech zrobi też test ciążowy na obecność "pasożyta"

Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.