w grupie rażniej

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Lucjab
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

hejka
mam pytanie jak dołaczyć do grupy ludzi którzy biegają? jeśli są takie grupy chętnie bym sie dołaczyła :-).
PKO
Andrzej C
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 33:57
Życiówka w maratonie: 2:55:11

Nieprzeczytany post

Lucjab pisze:hejka
mam pytanie jak dołaczyć do grupy ludzi którzy biegają? jeśli są takie grupy chętnie bym sie dołaczyła :-).
W Rzeszowie biegamy w każdą sobotę od 9:30 na stadionie Resovii przy ul. Wyspiańskiego w ramach akcji BiegamBoLubię oraz w każdą niedzielę nad Wisłokiem od godz. 9:00 - spotykamy się wtedy przy nowym tunelu pod Al Powstańców Warszawy i biegamy na pętli liczącej ok. 7,1 - 7,2km w wolnym tempie ok. 6min/km.

W soboty jest nas z reguły 15-20 osób, a w niedziele średnio ok. 10 choć w poprzedni weekend było nas 16. Każdy może się przyłączyć bez względu na poziom zaawansowania.
Z reguły raz w tygodniu jeździmy też do lasu (Słocina lub Przylasek) w trudniejszy teren i tam już trzeba prezentować troszkę wyższy poziom :)
Lucjab
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bardzo dziękuję za odpowiedz napewno się pokażę na grupowym treningu :-), zawsze biegałam sama więc czas i pora coś zmienić i wejść do grupy zapalonych biegaczy :-)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ