Opaska na ramie na telefon cp-402

war
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 49

Nieprzeczytany post

Witam
Czy ktos uzywal takiej opaski na telefon do biegania. Interesuje mnie, czy ta opaska sprawdza sie przy bieganiu.
Moze ktos poleci jakas inna?

Z gory dzieki za odpowiedz
Obrazek
PKO
Crocodil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

war pisze:Witam
Czy ktos uzywal takiej opaski na telefon do biegania. Interesuje mnie, czy ta opaska sprawdza sie przy bieganiu.
Moze ktos poleci jakas inna?

Z gory dzieki za odpowiedz
Ja posiadam i używam opaskę Nokia CP-402. Ogólnie ma bardzo dobre wykonanie (miałem okazję porównać z opaską z Decathlonu oraz z opaską kupioną na Allegro) i sprawdza się nieźle. Niestety od biegania ręce (bicepsy) dosyć znacznie mi się zmniejszyły i pomimo że skróciłem opaskę maksymalnie to przy intensywniejszych ruchach dosyć łatwo się zsuwa... Podczas biegu zupełnie mi to nie przeszkadza (dużo zależy od techniki poruszania rękoma) ale już na przykład przy kręceniu rękoma albo wymachach opaska spada.

Na pewno powinieneś upewnić się czy zmieści się w niej Twój telefon i czy np. nie będzie zasłonięte gniazdko słuchawek, ja mam Samsung Galaxy Spica i5700 i wszystko jest OK ale z trochę większą komórką mogłyby być już problem.
war
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 49

Nieprzeczytany post

Mam nokia e52 wiec niby ta opaska jest dedykowana do niego wiec powinno byc ok. Hmm... z zsuwaniem sie z rak, to mysle ze nie bedzie problemu bo jakos strasznie nimi nie macham podczas biegu. A biceps trzeba dopakowac i bedzie git ;]
Obrazek
Crocodil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

war pisze:Mam nokia e52 wiec niby ta opaska jest dedykowana do niego wiec powinno byc ok. Hmm... z zsuwaniem sie z rak, to mysle ze nie bedzie problemu bo jakos strasznie nimi nie macham podczas biegu. A biceps trzeba dopakowac i bedzie git ;]
W takim razie myślę że nada się świetnie.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ