Witam
Co sądzicie o odzieży ADIDAS TechFit i czy faktycznie warto wydać te parę złoty więcej niż na zwykłą odzież?
Pozdrawiam
ADIDAS TechFit
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie mam jeszcze (zatem nie biegałem w tym), ale poluje na coś w dobrej cenie. Mierzyłem takie coś na zimę, jak druga skóra- stwierdzam, że warto.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Ja mam taki bezrękawnik (nadaje się jako II warstwa), nigdy nie myślałem o nim jako o odzieży kompresyjnej tylko raczej jako o termoaktywnej a tu bardzo dobrze sprawdzają się produkty polskiego stoora.
Edit: przypomniało mi się, że mam jeszcze t-shirt Techfit ale leży w szafie już ponad rok i ani razu go jeszcze nie założyłem
Edit: przypomniało mi się, że mam jeszcze t-shirt Techfit ale leży w szafie już ponad rok i ani razu go jeszcze nie założyłem

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Huntelaar12
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 40:40
Witam. Od jesieni biegam dość często, prawie zawsze w długich spodniach marki ADIDAS TechFit. Bardzo sobie chwalę tę markę, zamierzam kiedyś kupić więcej odzieży tej firmy. Nie wiem czy mi tylko może tak wyjątkowo odpowiadają, ale czuję sie w nich świetnie ! Z mojej strony polecam jak najbardziej. Pozdrawiam.