Bieganie na stadionie
- jaq
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jak to jest u Was , bo u mnie w mieście odkad stadion lekoatletyczny przejął MOSIR to wstęp bezpłatny jest tylko we wtorki i czwartki od 18-20 w pozostałe dni i godziny płatny . A fajnie jest czasami pobiegać sobie na tartanie i dokładnie określić czas dystansu !
Jaq
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
mimo tego ze kompleks sportowy jest czescia uczelni jak sie chce pobiegac na tartanie to trzeba placic ;(
-
- Wyga
A u nas w Białymstoku jest Super kierownik Stadionu MOSIR i jak sie ktoś grzecznie spyta to pozwala biegać Mu czyli BSB sie pytaliśmy konkretniee pytała Rudzik i jej pozwolił a my sie z Otim dołączyliśmy
Chyba poprostu ten kierownik jest w porządku
My bIegamy po tartanie !!!!!
Chyba poprostu ten kierownik jest w porządku
My bIegamy po tartanie !!!!!
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
dobra dobra ..... ja pytalem. moze nie samego wielkiego BOSSa ale zawsze.
wiec nastepnym razem jak tylko wejdziemy na teren obiektu odrazu na ciebie doniose ze jestes na stadionie nie legalnie ;P
ale to zeczywiscie fajne ze unas nie ma stresu z ta sprawa.
wiec nastepnym razem jak tylko wejdziemy na teren obiektu odrazu na ciebie doniose ze jestes na stadionie nie legalnie ;P
ale to zeczywiscie fajne ze unas nie ma stresu z ta sprawa.
moje tipi twoim tipi
- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
Na twoim miejscu zaplanowałbym sobie treningi tempowe właśnie w te dni. Te dwa dni wystarcza zupełnie.Quote: from jaq on 1:43 pm on Oct. 9, 2003
Jak to jest u Was , bo u mnie w mieście odkad stadion lekoatletyczny przejął MOSIR to wstęp bezpłatny jest tylko we wtorki i czwartki od 18-20 w pozostałe dni i godziny płatny . A fajnie jest czasami pobiegać sobie na tartanie i dokładnie określić czas dystansu !
(Edited by Irko S at 9:48 pm on Oct. 28, 2003)