Jakie rekawiczki ?
- mariod
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wiesz co? powiem coś smiesznego.Ostatnio dobiłem swoje techniczne rękawiczki do biegania i byłem zmuszony kupić coś na ręce i kupiłem na placu targowym za .......2.50zł i spisują się znakomicie.A trochę przymrozków tej jesieni było i prań tesz trochę przeżyły.
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Zależy co kto lubi, albo jak pisze mariod, najzwyklejsze materiałowe, albo żeby poczuc się nieco bardziej "profesjonalnie" i nie przepłacac za coś, co IMHO nie ma aż tak wielkiego znaczenia, rękawiczki kalenji, ronhill czy karrimor ( kupiłem te ostatnie w komplecie z czapką za 49 zł ).
W moim przypadku, zwycięża praktyczność i cena.
W moim przypadku, zwycięża praktyczność i cena.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
http://www.decathlon.com.pl/PL/r-kawicz ... 129909918/
25 zł to chyba nie aż tak dużo. Chociaż sam ostatnio biegałem w zwykłych szmaciankach z marketu za 5 zł i było ok, a jak biegałem w rękawiczkach Kipsta, które rzekomo były do gry w piłkę nożną to było mi po prostu zimno w dłonie.
25 zł to chyba nie aż tak dużo. Chociaż sam ostatnio biegałem w zwykłych szmaciankach z marketu za 5 zł i było ok, a jak biegałem w rękawiczkach Kipsta, które rzekomo były do gry w piłkę nożną to było mi po prostu zimno w dłonie.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Tam gdzie 90% Polaków robi zakupyNorma pisze:herson gdzie taki komplet zakupiłes?

http://allegro.pl/termoaktywne-rekawicz ... 36037.html
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Tak jestmaly89 pisze:Tam gdzie 90% Polaków robi zakupyNorma pisze:herson gdzie taki komplet zakupiłes?
http://allegro.pl/termoaktywne-rekawicz ... 36037.html

Allegro od jakiegoś czasu, jest moim wyznacznikiem maksymalnej ceny

-
- Dyskutant
- Życiówka w maratonie: brak
Witam,
Super rękawiczki ma Craft model 194412 Thermal Multi Grip, nawet nie zdążyliśmy sami przetestować, klienci polecali znajomym i poszły wszystkie, cena ok. 60 zł.
Warto poszukać może ktoś jeszcze je ma na stanie, bo dystrybutora ani producent już nie mają.
Pozdrawiam
Magda
Super rękawiczki ma Craft model 194412 Thermal Multi Grip, nawet nie zdążyliśmy sami przetestować, klienci polecali znajomym i poszły wszystkie, cena ok. 60 zł.
Warto poszukać może ktoś jeszcze je ma na stanie, bo dystrybutora ani producent już nie mają.
Pozdrawiam
Magda
-
- Dyskutant
- Życiówka w maratonie: 3:21:23
Polecam jedwabne z Decathlona za 19,99, biegam w nich drugi sezon. Mam też ASCIS techniczne, ale te jedwabne są dużo lepsze. Mają jedną wadę - są tylko dla ludzi z wąskimi dłońmi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam