początki a skurcze :(
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam mam 26 lat od niedawana zacząłem biegac zeby schudnac mam jakies 25 kg nadwagi wszystko jest ok fajnie mi sie biega ale od jakiegos czasu zaczeły mnie łapac skurcze ud i łydek!!(gdzie po 25 min biegu)i teraz nie wiem co mam zrobic??bo sie wkrecilem juz w bieganie i chce biegac!!!!pomóżcie??moze to przez diete??co mam jesc zeby niemial skurczy?zgory dziekuje za odp
- tosiek
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: 04:23:58
-
- Rozgrzewający Się
dziekuje za odpowiedzi ale mam jeszcze jedno pytanie,co moge zrobic by wzmocnić kolana moze jakies wiaminki albo cosik (morze jakies tabletki)
a te powerade to dobry izotonik moze ktos z was zna lepszy??

a te powerade to dobry izotonik moze ktos z was zna lepszy??
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 41:55
- Życiówka w maratonie: 3:30:26
- Kontakt:
jeśli masz jakieś problemy z kolanami tzn chcesz je wzmocnić przez suplementacje to polecam Animal Flex: http://allegro.pl/universal-animal-flex ... 61701.html
pucha co prawda kosztuje +/- 100 zł i masz tam 44 saszetki - 1 saszetka = 1 dzień więc masz puchę na 1,5 miesiąca... ja łykam od ok 3 tygodni i pomaga bo jak wcześniej robiłem ponad 10km wybiegania to coś mnie bolało czasem a teraz jak regularnie korzystam z Animala to wszystko jest ok
pucha co prawda kosztuje +/- 100 zł i masz tam 44 saszetki - 1 saszetka = 1 dzień więc masz puchę na 1,5 miesiąca... ja łykam od ok 3 tygodni i pomaga bo jak wcześniej robiłem ponad 10km wybiegania to coś mnie bolało czasem a teraz jak regularnie korzystam z Animala to wszystko jest ok

-
- Wyga
Raczej chyba tylko ćwiczenia.swieżak1985 pisze:dziekuje za odpowiedzi ale mam jeszcze jedno pytanie,co moge zrobic by wzmocnić kolana moze jakies wiaminki albo cosik (morze jakies tabletki)![]()
Wszystkie markowe izotoniki zawierają mniej więcej to samo, różnice w składzie są +-kilka %swieżak1985 pisze: a te powerade to dobry izotonik moze ktos z was zna lepszy??
I smakiem ewentualnie się różnią.
Zazwyczaj używam Isostar, kupuję takie plastikowe puszki zawierające proszek i rozrabiam z wodą, wychodzi taniej niż gotowe płyny.
Z gotowych kupowałem też czasem Oshee. Gotowe to kupuję zwykle te co akurat są w promocji

Powerade nie próbowałem, pewnie jest tak samo dobry