A moze ktos w Londynie biega?
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45m
- Życiówka w maratonie: 3h50m
Kurde mieszkam calkiem z drugiej strony bo kawalek za Stratford ale na dlugie niedzielne wybiegania bardzo chetnie sie moge dostosowac i podjechacanna_27 pisze:Hej! Ja mieszkam w Staines, ale z checia umowilabym sie z kims na bieganie w poblizu.. kingston, windsor, wimbledon, putney...
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 53.58
- Życiówka w maratonie: brak
A dlaczego nie? Mozemy sie spotkac gdzies w polowie drogi??? Ja jestem jak najbardziej za... A jakie dystanse biegasz? Ja teraz trenuje do maratonu, wiec moje niedzielne biegi trwaja ok. 2 godzin!
Run to live, live to run!
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45m
- Życiówka w maratonie: 3h50m
Witam
Biegam dosyc dlugie dystanse trenuje do ultra tak ze dwie godzinki w sobote czy niedziele jak znalazl,jak masz ochote to podaj jakis numer kontaktowy na priv i mozemy sie umowic ,tymczasem wesolych i szczesliwego
Biegam dosyc dlugie dystanse trenuje do ultra tak ze dwie godzinki w sobote czy niedziele jak znalazl,jak masz ochote to podaj jakis numer kontaktowy na priv i mozemy sie umowic ,tymczasem wesolych i szczesliwego
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Od dzisiaj mozna aplikowac do startu w London Marathon 2013 (dla rezydentow UK). Jak ktos chce miec szanse startu to lepiej sie pospieszyc. Ballot zamykany jest po 150 tys zgloszen (rok temu zajelo to chyba niewiele ponad jeden dzien).
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 53.58
Tym razem zajelo to niecale 17 godzin!!! Trzeba bylo sie pospieszyc!!! Ale mnie sie udalo! Zarejestrowana jestem.. teraz czekam do pazdziernika...
Run to live, live to run!