Trasa biegowa - Krosno
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, mam ogromną prośbę do osób biegających w Krośnie i okolicy. Nie znam Krosna ponieważ przeprowadziłem się tutaj ok 3 tygodni temu. Szukam trasy biegowej ok 8 km, lub pętli 3-5 km. Będę bardzo wdzięczny za opisanie którymi ulicami lub drogami trzeba biec. Mieszkam na zawodziu, w okolicy parku linowego. Pozdrawiam
...Być zwyciężonym i nie ulec - to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska...
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
3 maja będzie w Krośnie bieg uliczny - można pobiegać w grupie ulicami w centrumartilee pisze:Witam, mam ogromną prośbę do osób biegających w Krośnie i okolicy. Nie znam Krosna ponieważ przeprowadziłem się tutaj ok 3 tygodni temu. Szukam trasy biegowej ok 8 km, lub pętli 3-5 km. Będę bardzo wdzięczny za opisanie którymi ulicami lub drogami trzeba biec. Mieszkam na zawodziu, w okolicy parku linowego. Pozdrawiam
A przy okazji możesz spotkać ludzi z krośnieńskiego klubu (biegacza) - od nich dostaniesz najlepsze informacje
-
- Rozgrzewający Się
Witam.artilee pisze:Witam, mam ogromną prośbę do osób biegających w Krośnie i okolicy. Nie znam Krosna ponieważ przeprowadziłem się tutaj ok 3 tygodni temu. Szukam trasy biegowej ok 8 km, lub pętli 3-5 km. Będę bardzo wdzięczny za opisanie którymi ulicami lub drogami trzeba biec. Mieszkam na zawodziu, w okolicy parku linowego. Pozdrawiam
Co do tras to niedawno wypróbowałem okolice pomiędzy Krosnem-Polanką, Świerzową Polską a Dobieszynem, jeśli interesują Cię szutry i polne drogi (bo ja właśnie ostatnio takich szukam) - okolice cmentarza w Dobieszynie. Minusem jest nie za duża przestrzeń, ale można trochę porobić esów-floresów. Za to maj-czerwiec w tym rejonie to bieganie pomiędzy żółcią, czyli hektarami rzepaku - odjazd.
Generalnie też szukam teraz (pomimo, że mieszkam tu już trochę) dłuższych tras do rozbiegań 10-20 km w terenie urozmaiconym, ale ze wskazaniem na bardziej miękkie nawierzchnie. Gdybyś do tego czasu coś znalazł fajnego, to proszę o cynk.
Pozdrawiam.