Witam,
Chciałbym sie zapytać Was jaki polecacie pulsomtr głównie do biegania. Kwota nie gra roli moze byc z drozszych ,,sprzetów,, Zalezy mi na jakosci i trwałosci. Jakieś zbedne funkcje nie bedą mi potrzebne.
Pozdrawiam
Pulsomtr jaki wybrac, przydatne funkcje, firme itp.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
FR60/305
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
Polecam Garmin Forerunner 305. W sklepie www.redcoon.pl jest w miarę dobrej cenie z menu polskim i gwarancją europejską. Sam tam kupiłem i jestem bardzo zadowolony.
Pzdr
Pzdr
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dziekuje za odpwiedzi, wybralem Garmin Forerunner 305
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dobrze zrobiłeś. Jeśli chodzi o niezawodność to pierwsza klasa sprzęt. No i ma już status kultowego wśród biegaczy:)
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
Też tak uważam jak Eddie. Mam ten sprzęt i jak dla mnie REWELACJA. Sądzę, że nawet nie wykorzystuje jeszcze wszystkich jego funkcji, ale to pewnie czasu i wprawy. Życzę w takim razie udanego użytkowania!!!
P.S. Taka mała rada - przed używaniem, włącz F305 i wystaw go na chwilę na parapet lub balkon na zewnątrz, aby złapał sygnał GPS, wyłącz i wyjdź na dwór. Później włącz i raz dwa powinien sygnał złapać. Czasem to trwa nawet 5 minut i przed domem czekająca cały czas może to nas lekko podirytować. A tak jak go wystawisz na parę minut na zewnątrz, to później raz dwa łapie sygnał.
Pozdrawiam
Piotrek
P.S. Taka mała rada - przed używaniem, włącz F305 i wystaw go na chwilę na parapet lub balkon na zewnątrz, aby złapał sygnał GPS, wyłącz i wyjdź na dwór. Później włącz i raz dwa powinien sygnał złapać. Czasem to trwa nawet 5 minut i przed domem czekająca cały czas może to nas lekko podirytować. A tak jak go wystawisz na parę minut na zewnątrz, to później raz dwa łapie sygnał.
Pozdrawiam
Piotrek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Tak tak, koniecznie daj mu chwile. Ja wlaczam mojego, daje na parapet a w miedzyczasie zapinac sie w pasek od tetna i ubieram. Milego garminowania!kolcichy pisze:Też tak uważam jak Eddie. Mam ten sprzęt i jak dla mnie REWELACJA. Sądzę, że nawet nie wykorzystuje jeszcze wszystkich jego funkcji, ale to pewnie czasu i wprawy. Życzę w takim razie udanego użytkowania!!!
Pozdrawiam
Piotrek